Revolucija u rijalitiju: U ZADRUGU STIŽU I “LETEĆI LJUDI”, otkriveno o čemu je reč (VIDEO)

Danima se već priča kako će izgledati Zadruga 2, a danas smo saznali još jednu novinu!

Printscreen

Pored mnogobrojnih revolucionarnih i epohalnih tehničkih rešenja koje će biti primenjene u bajkovitom imaginarijumu poznatijem kao Zadruga 2, danas je Željko Mitrović saopštio svojim saradnicima da je kompanija Pink kupila nekoliko mlaznih odela kojima će, kao jedan od načina, Veliki Šef slati svoja pisma, ali i pomoću kojih će bezbednost u komleksu Zadruga 2 biti podignuta na najviši nivo!

Odela će koristiti Veliki Šef, ali i njegov asistent kao i bezbednosne službe Pinka. Odelo poseduje pet mlaznih motora i leti na visinama do četiri kilometra.

Ovo je samo jedno od tehnološki-revolucionarnih rešenja koja će biti primenjena kao pomoćna rekvizita u projektu ZADRUGA 2. Najmodernija oprema i najvrednija rekvizita svakodnevno stiže, poput voznog parka oldtajmera koje je Željko Mitrović kupio kako bi što autentičnije prikazao period sa početka XX veka.

PRVE FOTOGRAFIJE “ZADRUGE 2”: Izgrađena čitava KNEŽEVINA, nećete verovati o kakvom luksuzu je reč (FOTO GALERIJA)

Na projektu pored domaćih autora na čelu sa Željkom Mitrovićem, Milicom Mitrović, Radetom Mihajlovićem i Dušanom Demićem, radilo i oko 200 slikara, vajara i klesara iz Italije, Francuske, ali i iz Britanije kako bi sagradili Kneževinu u kojoj će živeti skoro 50 zadrugara.

Da podsetimo, Željko Mitrović sa projektom Zadruga 2, u bajkovitom Imaginarijumu sagrađenom kao kombinacija Venecije, Firence i Monaka, pokušaće da spoji i tri epohe, početak XVI, XX i XXI veka.