RIBE MANIPULATORKE, A DEVICE MUDRE: Proverite šta kaže vaš horoskopski znak – Kom tipu žena pripadate?

Žene
Pixabay.com

Ovan

U ovom znaku rađaju se amazonke koje su navikle biti vođe i preuzimati inicijativu u svoje ruke. Njima muškarci uopšte nisu potrebni u životu, a u vezi su obično dominantne.

Bik

Žene rođene u ovom znaku su vešte manipulatorke koje na račun svog neodoljivog šarma uglavnom dobijaju što god požele. Zato je sa njima najbolje biti u dobrim odnosima jer bi vam  mogle zagorčati život.

Blizanci

U ovom znaku ne rađaju se žene nego devojčice koje uglavnom nikad ne odrastu. Iako mogu delovati ozbiljno i zrelo, u duši su uvek spremne za zabavu jer igra za njih predstavlja smisao života.

Rak

Žene u ovom znaku rođene su da budu majke. One razvijaju majčinski instinkt još u detinjstvu što ih čini odličnim starijim sestrama i dadiljama, a ponašaju se zaštitnički i prema svim drugim važnim ljudima u svom životu zbog čega su odlične prijateljice i devojke, odnosno supruge.

Lav

Baš kao što je lav kralj životinja, tako se i žene rođene u ovom znaku najčešće ponašaju kao prave kraljice. To se nekim ljudima sviđa, dok drugi ne mogu podneti njihov uzvišeni stav, no Lavicama uglavnom nije ni bitno šta neko misli o njima jer su same sebi savršene.

Devica

Žene rođene u ovom znaku obično su jako mudre i sjajne su u savetovanju drugih, ali da biste dobili njihov savet, trebaju vas prvo primiti u svoj uski krug prijatelja, jer prijateljstva ne sklapaju baš najlakše.

Vaga

Vage su dame u svakom smislu te reči, a često glume i dame u nevolji u nadi da će ih princ na belom konju  spasiti. Iako spolja deluju krhko i umiljato, obično nisu baš tako naivne kako se čine i sve je to deo njihove taktike manipulisanja ljudima oko sebe.

Škorpija

U ovom znaku najčešće se rađaju strastvene i fatalne žene za kojima muškarci gube pamet. No iako ih prati takva reputacija, Škorpije su i vrlo osećajne što pokazuju samo ljudima kojima veruju.

Strelac

Žene Strelci mogu biti ženstvene kada one to požele i kada im to koristi, dok sa druge strane imaju i niz drugih osobina kojima se služe u zavisnosti od prilike. Moglo bi se reći i da su manipulatorke, a često te promene ličnosti  i ponašanja nisu uopšte pod njihovim uticajem, nego im se događaju prirodno.

Jarac

Žene rođene u ovom znaku su tajanstvene, drugačije i posebne zbog čega često inspirišu druge, zbog čega bismo ih mogli nazvati i muzama. Pored njih muškarci zaboravljaju na sve i padaju pod njihov čarobni uticaj.

Vodolija

U ovom znaku rađaju se pametne i lepe žene koje žive život punim plućima, zbog čega su i jako privlačne muškarcima. Ali ljubavne veze njima nisu prioritet i dovoljne su same sebi pa se za njihovo srce najčešće jako teško izboriti.

Ribe

Ribe su na glasu kao velike glumice koje se obično služe spletkama i lažima kako bi dobile ono što žele. Ali ako ste u dobrim odnosima sa njima, nećete nikada postati žrtve njihovih manipulacija,za ljude koje vole spremne su napraviti baš sve.