RIKOŠET RANIO ZORANA KESIĆA: Popularni voditelj postao GLUMAC, a film u kome igra ćete OBOŽAVATI! (VIDEO)

Zoran Kesić
print screen/youtube.com/The Books of Knjige

Saradnja između srpskog voditelja i crnogorske humorističke organizacije "The Books of Knjige" traje skoro punu deceniju, a ove godine se Zoran Kesić oprobao i kao glumac u filmskom ostvarenju popularnih Cetinjana.

 

Film “Slučajevi pravde” dolazi kao najsvežiji proizvod crnogorske kinematografije, a u Srbiji će premijerno žće biti prikazan 8. novembra. Interesovanje za novo remek-delo popularnog kvarteta je ogromno, pa su omogućeni i dodatni termini premijera.

– Zoran Kesić je ambasador The Books of Knjige u Srbiji i jako nam je drago što je deo glumačke postave našeg filma. Scenu u kojoj ga pogađa rikošetirani metak snimali smo prošle jeseni u našem rodnom gradu Cetinju i evo, posle godinu dana, publika može da vidi kako smo ga izbušili – izjavio je režiser filma i jedan od protagonista Zoran Marković Zonjo.

Pored Zorana Kesića i Buksovaca – Veselina Gajovića, Gorana Vujovića, Aleksandara Radunovića i Zorana Markovića koji nose glavne uloge, u filmu igraju i Nikola Kolja Pejaković u ulozi glavnog negativca, Izudin Bajrović koji tumači načelnika policije, a tu su i Nebojša Glogovac, Stefan Bundalo, Zenit Đozić. Glavnu žensku ulogu tumači Tihana Ćulafić.

Beogradska premijera u Cineplexx UŠĆE bioskopu u sredu, 8. novembra u terminima od 20.30 i 20.45 već je rasprodata, pa je dodata i projekcija od 21 čas.

Novosađani će “The Books of Knjige” film gledati u Arena Cineplexx bioskopu 9. novembra, a premijera u 20.30 je takođe rasprodata – dodatni termin je 20.15 časova.

Scenario potpisuje Aleksandar Radunović Popaj, a direktor fotografije je Dalibor Tonković.