RITUAL S NOVČANICOM: Evo šta bi trebalo da uradite za vreme PUNOG MESECA

Mesec
Pixabay.com

Pun mesec predstavlja astrološku opoziciju sunca i meseca, odnosno razdoblje kada mesec prima najviše svetlosti od sunca. Tada možete videti mesec kako blista na noćnom nebu u punom sjaju.

 

Ta svetlost je čista energija. Sve postaje snažnije na pun mesec. Ako smo u harmoniji sami sa sobom, puni mesec će nam doneti mnogo pozitivnih vibracija – svemir uvek reflektuje ono što nosimo unutar nas samih.

Iako će zbog svoje snage na zdravstvenom planu mnogima napraviti neravnotežu i doneti nesanicu, za finansije je ta energija dragocena. Zbog toga se kaže da “pazite” o čemu razmišljate tokom tog dana – moglo bi se ostvariti.

Pun mesec nam može doneti vrlo pozitivne rezultate ako koristimo afirmacije, molitve, meditaciju, pa čak i za proces isceljenja. Svaku energiju u svemiru možemo iskoristiti ili na konstruktivan, ili na destruktivan način – zavisi samo od nas…

Pun mesec tokom letnje dugodnevice nije se dogodio već 70 godina i neće se ponoviti sve do 2094. godine.

Tokom dugodnevice dan će trajati duže od 15 sati, a na nebu će se istovremeno videti i Sunce i Mesec.

Evo kako iskoristiti tu energiju za privlačenje obilja…

 
Ritual sa novčanicom

Najednostavniji ritual je da uzmete jednu novčanicu (po mogućnosti crvenu). Podignite ruku i njome mašite nekoliko sekundi ili minuta (prema osećaju) prema mesecu dok koncentrisano vizualizujete i osećate kako vam se novac umnožava.

Tu novčanicu onda ostavite u novčaniku da “prenoći”. Idući dan je potrošite. Slično ovome, kada je mesec u fazi opadanja (nekoliko dana nakon punog meseca) gledajte u mesec i vizualizujte kako vaši problemi nestaju, opadaju.

Moć vere, osećaja, afirmacije i vizualizacije, odnosno alatke zakona privlačenja udružene s ogromnom prirodnom energijom meseca je kombinacija koja uistinu deluje.