ROĐENI BORAC: Zorana Pavić pobedila bolest, vratila se na scenu još nasmejanija (VIDEO)

Zorana Pavić
Facebook/Zorana Pavić

Zorana Pavić ove godine je proslavila 51. rođendan. U javnosti je više ne viđamo tako često, ali slavna pevačica i dalje je jednako pozitivna, uprkos zdravstvenim problemima sa kojima se suočila pre sedam godina.

 

Zoranu smo prošle godine gledali u kulinarskom takmičenju “12 veličanstvenih”.

Iako se u medijima više ne pojavljuje često, slavna pevačica i dalje se bavi muzikom, ali kao član benda “Old hat orchestra”, sa kojim redovno nastupa. Nedavno se pojavila u emisiji Lee Kiš i pokazala da joj zdravstveni problemi nisu porazili vedar duh po kojem je bila poznata.

Podsetimo, Zorani je 2009. dijagnostifikovan rak grlića materice, zbog čega se povukla sa scene, i na sreću uspela da pobedi bolest!

– Bog mi je uskratio neke stvari, ali mi je dao duh i energiju. Bez toga ja više ne bih bila među živima. Kada ste bolesni, mentalno stanje je izuzetno važno. Kada mi je loše, uglavnom sam sama i imam svoje načine kako se rešavam teških trenutaka, ali nikada ne padam. Sebi sam dala zadatak da uvek moram da ostanem na nogama – izjavila je svojevremeno Zorana u intervjuu za magazin “Hello!”.

Zorana je bila poznata i kao strastvena navijačica Partizana, a dosta ljudi nije znalo da je ona sestra od ujaka slavnog glumca Dragana Bjelogrlića. Sa njim, i glumcem Nikolom Kojom, otpevala je poznatu pesmu “Nekako s proleća”.