Naime, samo jedan dan bio je dovoljan da pesma oduševi i osvoji celu regiju, što pokazuje i podatak da je do sada u Real Time-u na YouTubeu poslušana čak 1,3 miliona puta.

Osim impresivnog broja pregleda, pesma ‘Rođeno moje’ u jednom je danu prikupila i 40 hiljada lajkova te bezbroj predivnih komentara na Severininim društvenim mrežama.

”Kad sam prvi put čula pjesmu rasplakala sam se jer pjesme su moj život i onda netko moj život opiše u jednoj pjesmi. Hvala kompozitoru Milošu Roganoviću na svim pjesmama koje mi je dosad napisao, ali ova je najljepša, ovo je remek djelo. Ovo je pjesma za mog sina… Jer pjesma nas je održala, pjesmi hvala! Hvala redatelju Nejcu Levstiku na ovom predivnom i emotivnom spotu. Hvala vam svima što je volite, divni ste i divne poruke mi ostavljate. Prvi put je pjevamo zajedno 16.11. u Spaladium Areni u Splitu, u rodnom gradu mog sina. Vidimo se!” – izjavila je Severina.

Nakon premijerne live izvedbe u Splitu, pjesmu ‘Rođeno moje’ publika će imati prilike čuti i u ostalim gradovima tokom ‘The Magic Tour’ turneje.