Romantična astrologija: Kako koji horoskopski znak muva i kako bi trebalo da ga muvate

Predstaviti sebe u najboljem svetlu i izložiti se okrutnim ocenama mladih dama, za muškarce može predstavljati stresan šok. Ipak, nekima je to samo obična uvertira u novu avanturu. Pogledajte šta o muvanju misle različiti horoskopski znaci...

OVAN

Muškarac Ovan

Ovan napada bez uvertire i tačno u centar! On će najčešće pustiti da „ključevi” kažu sve o njemu. Ključeve od stana, automobila, vikendice, tenka, kombajna i spejs šatla će baciti na sto i reći nešto kao: „Idemo jedan krug?”

Žena Ovan

Ovnice su sklone da muče muškarce ludim testovima dok ne naprave kvalifikaciju onih najboljih pa će najčešće na svako obraćanje imati baš neugodan odgovor…

BIK

Muškarac Bik

Pa oni će napraviti neki skandal usred grada ili kafića, maksimalno se potruditi da budu u žiži događanja i onda dok su svi još pod utiskom, otrčati do dame i reći: „A, jesi li videla ikad luđeg tipa od mene?” (Verovatno će priložiti i medicinsku dokumentaciju na uvid!)

Žena Bik

Ona nikad neće biti neprijatna i rado će razgovarati sa novim poznanikom, ali ukoliko je ne zavede svojim šarmom, naplatiće dosadno brbljanje na neki način: „Znaš li gde se dobor jede? Ne znaš?!? Hajde da ti pokažem!”

BLIZANAC

Muškarac Blizanac

Oni će se posebno potruditi da humorom privuku onu koju su odabrali i u velikoj želji da smisle foru veka, često će je kopirati iz nekog filma: „Nisam mogao da ne primetim kako jako ličiš na moju buduću djevojku.”, itd.

Žena Blizanac

One vole da odglume kako stvarno nisu svesne da ih neko zavodi uopšte, pa će dugo, dugo, dugo razgovarati sa potencijalnom prilikom, a onda se iznenaditi: „A zašto bismo išli sutra na kafu, ja tebe ne poznajem!”

RAK

Muškarac Rak

Rakovi zavode na nekom samotnom romantičnom mestu, gdje nema previše buke ni žamora. Ako moraju da vam priđu dok ste okruženi prijateljima, odlučiće se za kelnersku poruku i uručeno piće: „Onaj tamo gospodin što skakuće i maše krpom, šalje vam piće uz najlepše komplimente.”

Žena RakOne su tako nežne i uplašene i poprilično stidljive, uvek u potrazi za zaštitom i sigurnošću. Sve će lepo saslušati i najverovatnije pozvati u pomoć… „Brat mi radi u specijalnoj policiji, znaš ona ljudina, sad ću ga zvati da te upozna i da odmah razmenimo to prstenje…”

LAV

Muškarac Lav

Nemaju posebne fore, više su to predatorski planovi nad plenom. Najvažniji je spektakal koji će izvesti. Kad ulaze u prostoriju, DJ će najaviti njihov ulazak, jeka gonga će propratiti njihov manekenski hod i kad dođu do dame reći će samo: „Idemo li?”, ne ustvari „Idemo!”

Žena Lav

Od Lavica bismo očekivali goropadne reakcije i verovatno bi takve i bile da one uopšte primete išta drugo do svoj odraz u ogledalu. Komplimenti su itekako neophodni: „Da, slažem se, baš sam lepa! Šta sam još – slušam?!?”

DEVICA

Muškarac Devica

Večiti su kritičari i čak ni dami neće znati da priđu bez neke kritike u rukavu. Nakon što su osmotrili sve mane, daće joj do znanja koje su to i zašto je bitno da ih promeni. „Mala, ostavi te cigare i ženim te!”

Žena Devica

Sa Devicom ćete se namučiti ukoliko niste savršen primerak ljudskog bića, bez obzira koliko je ista (ne)savršena. Ona će pažljivo odvagati sve što ste rekli i brzo skenirati vaš izgled, nakon svega će reći: „Da bih u potpunosti bila sigurna u svoj izbor, potreban mi je i vaš medicinski karton, molim.”

VAGA

Muškarac Vaga

Oni su šarmantni, elegantni i prefinjeni, govore odmerno i prigodno, samo su nesigurni i zbog toga nekad preteraju… „Da li biste možda razmislili o tome da mi date priliku na minut, ako imate vremena da vam se predstavim, ako to nije problem i ako ne sme…. ?” (Ona je već otišla…)

Žena Vaga

One su drage osobe koje rado pričaju sa novim poznanicima, ali njihova neodlučnost i nestabilnost često pređe svaku meru i odvede priču u nekom drugom pravcu koja ne daje konkretan odgovor. „Vidjeću. Verovatnije da. Mislim možda. Možda i ne. Ne znam. Nisam sigurna. Ma moguće da…”

ŠKORPIJA

Muškarac Škorpija

Ovaj muškarac neće čekati da razmislite da li je on imao ili nije imao dobru foru za muvanje, je li vredan pažnje ili nije, dovešće vas pred svršen čin bez prilike za odgovor. Uneće vam se u lice i reći: „Noćas će se desiti najbolja noć u tvom životu, želiš li da počne odmah..?”

Žena Škorpija

Njima ništa ne predstavlja poseban problem. Rado će se upoznati sa novim osobama i biće jako ljubazne, ali mana im je što su jako ljubomorne. Eventualni budući partner mora imati oči samo za njih. „Za kim ti to gledaš, majke ti?!? Hellooo – ja sam ovde!!! Neće ovo ići…!”

STRELAC

Muškarac Strelac

Teatralan provod je najbitnija stvar za njih. Tragikomedija je njihov omiljeni žanr i pored svega viđenog malo ko im odoli. Komplikovani su u ljubavnim odnosima, a u njima se nađu jednostavno. „Priznaj sebi da luduješ za mnom, a ja ću biti ljubazan i skratiću ti sve muke i duge noći…”

Žena Strelac

One će vam same dati zeleno svetlo za prilazak, tad možete govoriti najveće klišeje i biti uvereni da će proći. I ako priđete na rizik, opet će biti bitnije kako izgledate, nego šta govorite. Dama će se fokusirati više na vaš izgled. „Napoleone, jesi li to ti? Vidim ne stigžeš od ratova ni u teretanu.”

JARAC

Muškarac Jarac

Čine se hladnim i nespontanim tipovima, proračunatim i materijalnim. A radi se o osobama koje će imati prijateljski pristup dok se istinski ne zaljube i postanu jako romantični. Ležeran uvod će biti dovoljan, ako ne upali, onda i niste za njega. „Jedno smo za drugo, trebaš samo još i ti to da shvatiš.”

Žena Jarac

Čine se gorde i nepristupačne, ali se u njima kriju veliki romantici. Dovoljno ih je pogledati toplim pogledom i uputiti im iskren kompliment. Biće iskreno oduševljene. Ali ne prilazite ako ne mislite ozbiljno jer će vas reakcija skameniti. „I kako će nam se zvati deca? Imam već par predloga!”

VODOLIJA

Muškarac Vodolija

Potkovani filozofi svih mogućih tema, uvereni da se sva pamet sveta smestila u njihovu glavu. Koliko može biti intelektualno privlačan, toliko će njegovo pametovanje biti gorak začin. „Znate li, mlada damo, šta su to sinaptičke pukotine?”

Žena Vodolija

One imaju opasne prelaze duševnog stanja, jedini zadatak udvarača je da odabere povoljan trenutak. Uverene su kako su savršeno stvorena, Bogom dana bića, pa ko se tako ne ophodi sa njima – neće se dobro provesti. „Molim te, napusti moj personalni prostor, narušavaš auru mojih davnih predaka!”

RIBE

Muškarac Ribe

Ako oni ikad ikome priđu, to će biti znak da su se pre toga spremali godinu dana kod vrhunskih majstora. Toliki strah i pasivnost ovih nadmašuje samo njihova romantična priroda, tako plaha i lako uvredljiva. „Ako ne pristaneš da izađeš sa mnom, ubiću se, za pet, četiri, tri, dva . . . „

Žena Ribe

Plahe Ribice će jedva reagovati na bilo kakav pristup, one će samo trepuškati okicama i pokušavaće da shvate šta se dešava. U suštini to je njihova drevna maska kojom zavaravaju muškarce već hiljadama godina. Vi ste njoj prišli jer je sve već bilo isplanirano u vaše ime. „Očekivala sam vaš prilazak…”loading...