ROMANTIKA NE KOŠTA: Za ljubav nije potreban novac, evo kako možete uvek iznenaditi PARTNERA

Ovi romantični gestovi vrede milion dolara, ali neće vas koštati maltene ništa, kao na primer mejl, koji je ljubavno pismo 21. veka.

ljubav
pixabay.com

Isprobajte super ideje za pravo uživanje u dvoje bez trošenja novca.

Osim ako nemate toliko para da iznajmite limuzinu koja će da vas odveze u skupi restoran otvoren samo za vas dvoje ili da kupite avionske karte i ulaznice za koncert omiljenog benda u Londonu, sigurno razbijate glavu kako ćete svoju vezu da učinite zanimljivijom i uzbudljivijom.

Ovi romantični gestovi vrede milion dolara, ali vas neće koštati maltene ništa.

Pošaljite mu mejl

To je ljubavno pismo 21. veka. Nekoliko redova u kojima ćete da mu date do znanja koliko vas oduševljava ili da ne možete da dočekate vaš sledeći susret, ulepšaće mu dan.

Sastavite mu plej listu

Odaberite pesme koje oboma nešto znače – možda ste ih čuli na vašem prvom sastanku ili na prošlom novogodišnjem dočeku na kojem ste se oboje dobro zabavili. Zajednička muzika će da oživi lepe uspomene.

Filmski maraton

Nabavite/skinite filmove za vašu lenju subotu kod kuće. Možda ćete morati da pretrpite i ne baš omiljene žanrove, ali isplatiće se kad vidite koliko je dirnut.

Priuštite sebi svoj spa dan

U vašem stanu, naravno. Jedno drugome izmasirajte leđa ili stopala, istuširajte se zajedno, vi njega obrijte na starinski način, neka on vama češlja kosu. Mogućnosti su neslućene i zaista obećavaju.

Prošetajte

Iako je napolju hladno. Ali ako navučete jakne i rukavice, uzmete svog dečka pod ruku i provedete sat-dva u šetnji, brzo će vam postati toplo. Oko srca.

Poljubac za dragog

Ostavite mu slatku poruku na papiriću sa otiskom svog ruža.

Upalite svećeKad je o romantici reč, pozitivna atmosfera je važna pa ćemo da vas podsetimo na čarobni trik – tu i tamo upaljena sveća može da pretvori vaš stan u pravi budoar.

Postavljajte pitanja

Muškarci se nikad neće umoriti od razgovora u kojima vam otkrivaju u čemu su sve dobri. Zato mu postavljajte pitanja o njegovim uspesima, bilo da je reč o onima na poslu, sportskom terenu ili, svakako, u krevetu.

Ljubavni paketić

U kutiju ubacite nekoliko stvarčica za koje znate da voli – njegov omiljeni čips, DVD sa serijom koju obožava, limenku piva i, naravno, ljubavnu poruku.

Recite mu to na sto jezika

Hvala Bogu što živimo u vreme kad postoji Google Translate. Da, odlično nam služi na poslu, ali zašto ga ne biste iskoristili da svaki dan na drugom jeziku svom dragom kažete “Volim te”.

Stavite mu povez preko očiju

…a detalje prepuštamo vama!

Nazdravite jedno drugom

Učinite to s vremena na vreme, ili još bolje – učinite to svaki put kad imate čašu u ruci, pa makar u njoj bio jutarnji ceđeni sok ili čaj.

Pogledajte prema nebu

Oboje ćete da se začudite koliko dugo niste obratili pažnju na treperavu svetlost zvezda.

Čokolada

Slatki užici su još bolji kad se dele. Dajte mu kockicu čokolade, neka on vas hrani ili zašto ne biste zajedno ispekli mafine.

Isplanirajte beg

Zajedno se iskradite sa venčanja njegovog rođaka ili sa proslave vaše firme. Iznanadićete se koliko će vas zabaviti planiranje bega i vaša mala zavera.

Pošaljite fotografiju

Slikajte se i pošaljite mu fotografiju uz poruku: “Volela bih da si ovde”.

Toplo i mekano

Dok se tušira, ugrejte na radijatoru mekani čisti peškir i dodajte mu ga kad bude izlazio iz tuša.

Plešite

Bez obzira da li ste u klubu ili u svojoj dnevnoj sobi, prepustite se ritmovima – zajedno.

Dremuckajte

Vikendom posle ručka zagrlite se i odspavajte sat vremena. Uživaćete.