Rundek: Mostovi stižu, vidimo se uskoro u Barutani!

Rundek Cargo Trio objaviće svoj dugoočekivani album "Mostovi" na CD-u u Srbiji 1. juna, umesto kako je ranije najavljeno 25. maja. Darko Rundek zahvaljuje fanovima na strpljenju i objašnjava da su "pojavljivanje CD-a pomjerili, kako to često biva, neki završni sitni poslovi na njemu".

 

– Tako da će vam ostati tek desetak dana da se upoznate sa našim novim pjesmama do koncerata 12. i 13. 6. u Beogradu, ali vjerujem da će to biti dovoljno vremena da se saživite s njima i poželite da ih zajedno pustimo da koncertno polete. Vidimo se, čujemo se uskoro – poručuje Rundek.

Promoterska kuća Long Play objaviće CD “Mostovi”, za početak, samo kao poklon uz kupljenu ulaznicu koja košta 1.500 dinara za koncerte Rundek Cargo Trija 12. i 13. juna u “Barutani” u Beogradu.

Kupovina CD+ulaznice od 1. juna ide samo na glavnim Eventimovim prodajnim mestima – blagajnama Doma omladine Beograda i Kombank arene, Biletservisu na Trgu Republike i u Šoping centru “Ušće”.

Uz to, za koncerte Rundek Cargo Trija u beogradskoj “Barutani” do 1. juna traje pretprodaja samo ulaznice (bez CD-a), koja košta 1.200 dinara, preko čitave mreže Eventim.

CD “Mostovi” pojaviće se u redovnoj prodaji tek nakon koncerata 12. i 13. juna u beogradskoj “Barutani”.

Rundek Cargo Trio kao najavu svog drugog albuma objavio je početkom aprila singl “Don Juan”. Na “Mostovima” biće i singl iz oktobra 2013. godine “Midnight Calypso”, koji je trio već nebrojeno puta zasvirao pred publikom. Prvi album Rundek Cargo Trija bio je “Plavi avion” (2010).

– Pjesma ‘Don Juan’ nastala je kao song za istoimenu plesnu predstavu i bavi se onim strastvenim i tajanstvenim što povezujemo s tim mitskim zavodnikom iz Sevilje, a doživjeli smo i doživjele u vlastitom iskustvu – objašnjava Darko Rundek.

Duboku simboliku ostatka “Mostova” Duco, Isabel i Darko otkriće nam u potpunosti za nekoliko nedelja kada se album bude pojavio u celosti.loading...