Ruske starlete divljale po Dubaiju:GOSTI HOTELA SEKSUALNO UZNEMIRENI (FOTO)

dubai
Pixabay.com

Hotel "Valdorf Astrorija" u Dubaiju ima neobičan problem - njegove gošće su previše seksi. Toliko da narušavaju reputaciju hotela.

A video posted by Alina Lobacheva (@malinkaaa95) on

Problem je nastao kada se grupa ruskih starleta, glumica i modela pojavila u hotelu na snimanju modnog editorijala za brend “D’AngelAnn” ruske dizajnerke Ane Čibisove.

A photo posted by dashaⓂ️art (@dashamart) on

Devojke su istog dana počele da objavljuju seksi selfije, toples fotografije iz kade i da se “taguju”, odnosno prikazuju svoju lokaciju na društvenim mrežama.

Pritužbe drugih gostiju počele su da pristižu, pa je uprava morala da reaguje.

Ovo je arapska zemlja. Imamo mnogo pritužbi porodica sa decom. Ne želimo da se ime našeg hotela pojavlje uz fotografije polu golih ili žena u erotskim pozama. Ako objavljuju na društvenim mržama gde se nalaze, nek napišu samo Dubai – rekao je portparol hotela.

Ipak, nisu sve devojke objavljivale provoaktivne fotografije iz hotelskih soba. Glumica Ana Kalašnjikova (44) kaže da ona lično nije objavljivala takve fotografije jer zna da su zakoni u UAE drugačiji.

Oni imaju drugačiji mentalitet i prema njihovim zakonima zabranjeno je objavljivati takve fotografije – kaže Kalašnjikova.