RUSKI ASTROLOG OTKRIVA: Tri horoskopska znaka koje čeka NEVEROVATNA SREĆA u drugoj polovini oktobra

Tamara Globa je poznati ruski astrolog, a njene prognoze su nepogrešive. Ona predviđa da će osobe rođene u ova 3 znaka imati tokom druge polovine oktobra neverovatne živote prilike, ali samo od njih zavisi da li će ih iskoristiti na pravi način.

astro
pixabay.com

U periodu između 9. i 29. oktobra zvezde će im biti naklonjene. Sada je veoma važno da se koncentrišete na svoje želje i počnete da živite onako kako ste oduvek želeli, a zvezde će vam u tome pomoći.

U ovakvom povoljnom periodu, neophodno je dati svoj maksimum kako bi prilike koje nam zvezde daju bile maksimalmo iskorišćene.

Ovo će biti veoma srećan period za osobe rođene u znaku Škorpije.

Uspećete da prevaziđete sve probleme i da rešite situacije koje su vas mučile godinama. Od 9. oktobra karijera će vam krenuti uzlaznom putanjom i imaćete velike šanse za novčani dobitak.

Ukoliko ste rođeni u znaku Jarca, imate puno razloga za osmeh.

Tamara Globa predviđa da će druga polovina oktobra ovom znaku doneti boljitak na svim poljima, a naročito na emotivnom planu. Postoji šansa da upoznate osobu koja će vas privući kao magnet. Oni koji su u vezi ulaze u miran i stabilan period.

Lavovi će imati uspešne poslovne pregovore, parnice i generalno uspeh na polju karijere i finansija.

Oni koji su u dugim vezama će odlučiti da vezu podgnu na viši nivo i zaplove u bračne vode, a slobodnima sledi period zanimljivih susreta. U vaš život će ući talas pozitivne energije i sve ćete obavljati sa lakoćom.loading...