RUŽA RUPIĆ PROŠLA PAKAO: Zbog teške saobraćajke zauvek joj je promenjen život

Strašno!

printscreen

Influenserka, voditeljka i pevačica Ruža Rupić gostovala je u emisiji, pa je progovorila o svojim posetama psihijatru, ali i saobraćajnoj nesreći koja joj je promenila život.

Smatram da je u današnje vreme jako bitno da se priča javno o odlasku kod terapeuta i da se širi svest o brizi za mentalno zdravlje. Kada sam u jednom od svojih videa pričala o tome, naišla sam na ozbiljne kritike, jer kod nas je odlazak kod terapeuta i dalje tabu. Meni su psihoterapije jako pomogle, pre svega da rešim gomilu stvari koje sam vukla iz detinjstva i iz prošlosti. Zahvaljujući psihoterapijama, ja sam sredila svoj odnos s tatom. U poslednje dve godine odnos s ocem je mnogo bolji, zbog čega sam jako srećna, ali je na tome moralo dosta da se radi. – rekla je ona pa se prisetila saobraćajne nesreće zbog koje ima drugačiji pogled na život.

Pre sedam godina sam imala saobraćajnu nesreću zbog koje sam morala da ranije odrastem i sazrim. Do tada sam mislila da imam vremena za sve u životu. U saobraćajnoj nesreći mi je polomljena ključna kost, nadlaktica i prvo rebro. Bog me je ipak ostavio u životu jer još uvek nisam uradila ono zbog čega sam ovde. Zato sam čim sam se oporavila odlučila da ostvarim svoje snove i počnem da se bavim javnim poslom, muzikom i Jutjubom – rekla je.