S NJIMA NEMA ŠALE: Ovaj horoskopski znak važi za NAJVEĆE ZLOPAMTILO i ne treba mu se zamerati

Iako će vam lako podići pod kožu i biti najsikreniji prijatelj, ako mu se zamerite budite spremni na ogromnu osvetu.

bes
Pixabay.com

U pitanju je – Škorpija! 

Škorpija često ostavlja utisak hladnih i ravnodušnih osoba, ali to je samo njihov oklop koji drugi moraju probiti kako bi se sa njima sprijateljili, piše Atma.hr.

Uprkos tome, oni su jedni od najboljih prijatelja koje čovek može da poželi. Potreban im je neko ko će ih razumeti, ali i biti iskren kao što su i oni sami. 

Neviđenom samodisciplinom vladaju svojim ponašanjem. Sa njima nikako ne bi trebalo da ulazite u žestoke sukobe, zato što su najnezgodniji neprijatelji. 

Inteligentni su, vrlo hrabri i osvetoljubivi. Dugo će pamtiti uvrede, a kako su izuzetno intuitivni, brzo će naslutiti vašu “Ahilovu petu” i uzvratiti kada ste najslabiji! 

Priroda ljudi rođenih u znaku Škorpije puna je protivrečnosti, izvor je neugasive borbe strasti i osećanja. Iako je Škorpija detektiv koji njuška po tuđim “skrovištima”, sam ima više tajni nego bilo ko drugi.

Njegova najizrazitija osobina je suzdržanost, koja osobe rođene u ovom znaku čini pomalo tajanstvenim. Nikada ne dopušta da se prodre u njegove najintimnije i najskrivenije sfere, a svoje slabe tačke uspešno krije od drugih.

Ono što mu u mnogim slučajevima daje prednost je duboka i snažna intuicija koja mu omogućuje da razluči istinu od laži i da razdvoji zlo i dobro.

Škorpija ne vapi za masom da bi dobila potvrdu. Ovaj izdržljiv ratnik u svaki boj ide sam. Na njega se savršeno može primeniti izreka da “male ptice lete u jatu, a velike same”, a Škorpija je i te kako velika ptica. Važnije joj je što sam misli o sebi i svojim delima, nego što o tome misli okolina.