Koner Renč je bila izuzetno gojazna, imala je sto kilograma, a onda se bukvalno prepolovila. I pokazala koliko odricanje znači, ali i kako je nekada teže podići stigmu nego tegove.

There are many defining moments in my journey up to this point. People may think that competing in this competition is my biggest defining moment, but I always look back on the little things. Being able to wrap a towel around myself, having someone hug me and not feel uncomfortable, going into a store and knowing they have my size. These are the moments that have forever changed me. It's not just about losing weight, but being able to define who I am that has been the most important. It's been overwhelming the amount of love and support that I have been blessed with. I hope that I can continue to reach out and inspire people to accomplish all their goals well. Thank you from the bottom of my heart. Stay beautiful ?? #mybutterflyjourney #completenutrition #WBFF #workout #weightloss #workoutgoals #fitgirl #fitness #fitfam #fitspo #shelifts #strong #weightlossjourney #wbfftransformationmakeover #weightloss #weigtlossinspiration #inspire

A photo posted by Conner Rensch (@crensch) on

Renčova je izgubila 58 kilograma, što je bilo više od polovine njene tadašnje težine.

Ovako naglo mršavljenje je uzelo svoj danak. Njen stomak je ostao prekriven strijama.

Ipak, Koner koja ima samo 26 godina ne samo da pokazuje ove tragove na svom telu, nego je zbog svoje bobe dobila nekoliko hiljada pratilaca na Instagramu.

Oba bivša buca sada ide na fitnes takmičenja i pokazuje svoje telo u bikiniju.

Trenutak u kojem sam stavila svoje fotografije na internet je bio zastrašujuć. Najmoćnija stvar koju sam osetila dok sam gubila težinu je da sve što želim – mogu da ostvarim. Na takmičenju sam prvi put nosila bikini. Ponosna sam na ono što sam uspela – kaže ova devojka.

Konerova je iz ishrane izbacila svu obrađenu hranu, viršle, paštete i tome slično i dizala je tegove.

Ponosna sam na svoje ožiljke i strije jer pokazuju koliki sam put prešla do osobe koja sam sada. Kada se takmičenje završilo i ja šetala u bikiniju za mene je to bio trenutak ostvarenja sna. Cela moja porodica je bila tu – kaže devojka kojoj su od šeste godine govorili da je debela.

To all who think it can't be done. IT CAN. #hardwork #LETSGO @trainandtransform

A photo posted by Conner Rensch (@crensch) on

Sa 18 godina je imala 122 kilograma i potražila je profesionalnu pomoć.

Hrana je bila moja uteha. Što su me više ismevali to sam više jela. U školi su me ismevali, dečaci i devojčice su mi se smejali. A ja sam naučila da sam najveći siledžija bila ja – samoj sam sebi nabila kompleks i jela kako bih utešila sebe. Sada sam to prevazišla i volim svoje telo, sa svim njegovim manama – rekla je ova devojka.loading...