Konturisanje lica je par godina unazad pravi hit, ali blogerke su pronašle novi deo tela za igranje sa senkama!

 

Sigurni smo da su do sada i muškarci sasvim upućeni u tehnike konturisanja lica – taj trend je toliko prisutan na internetu da prosečan korisnik, hteo to ili ne, mora da sazna sve o njemu.

Međutim, sada su blogerke pronašle novi način da upotrebe svoje znanje o igranju sa senkama. 

Bliži se leto, a sa njim i kratke suknje i šorcevi. Niste održali svoje novogodišnje obećanje pa u teretanu niste ni privirili, a na sve to ste i bledi poput sira? Ne brinite, tu je set za konturisanje!

Inspired by the Anatomy of the Human body book of my son???. Press ????? Using key products: @esteelauder bronzer @anastasiabeverlyhills cream kit @morphebrushes & @opvlashes brushes @maccosmetics fix + prep&prime #makeup #amazing #lipstick #beauty #contour #opvlashes #abhilluminator #promakeup #sexylegs #instamakeup #makeupMeri #Hudabeauty #makeupjunkie #Legs #beauty #happy #instagood #love #sexy #hot @maquiagemx @hudabeauty @hairmakeupdiary @makeupfanatic1 @styles.video @melformakeup @allmodernmakeup @liveglam.co @howto.makeup @dressyourface @blendwithtrend @universodamaquiagem_oficial @glamvids @videosfashions @brian_champagne @wakeupandmakeup @girlzart @makeupvideosonly @makeupcoach @maquillaje.paramujeres @laurag_143 @omghairmakeup @makeuptutorialsx0x @fashionarttut @fashionclimaxx2 @813fashion @hair.makeup.allure @makeup @makeupvideoss @makeup.val @styleartists @fashion_daily_uae @makeup_clips @1minutemakeup @mazarin_design @tutoriaisinspirations @tutoriaisinspirations @videosbeauty @diytop @womensbestbeauty @worthyofwomen.videos @body.artistry @mystical.makeovers @abs_at_home @home.abs @atualidadefeminina @thestylechick @fashion_lalo @itutorialguide @glamour_guide_ @lovetutorialsx @idiyguide @videosbeauty @makegirlz @ideiasparameninas @tutorialguides_ @diyvideosx @dailymakeup @alyakattan @monakattan

A video posted by Make-up by Meri ? (@makeupmeri) on

Ako nas neko pita, ovo nosi sa sobom više štete nego koristi – za početak, zamislite samo površinu na kojoj je sedela dama koja je poklekla pred ovim trendom. Da i ne govorimo o tome da šminka, koliko god je fiksirali, ima tendenciju da sklizne sa površine, pa čak i ako rešite da nigde ne sedate, šanse da vam posle par sati noge ne izgledaju sasvim suprotno od onoga što ste želele su zaista male.