SA LETOM STIŽE I NOVI TREND: Noge devojaka izgledaće OVAKO, i NEĆE VAM SE DOPASTI (VIDEO)

Šminka
Pixabay.com

Konturisanje lica je par godina unazad pravi hit, ali blogerke su pronašle novi deo tela za igranje sa senkama!

 

Sigurni smo da su do sada i muškarci sasvim upućeni u tehnike konturisanja lica – taj trend je toliko prisutan na internetu da prosečan korisnik, hteo to ili ne, mora da sazna sve o njemu.

Međutim, sada su blogerke pronašle novi način da upotrebe svoje znanje o igranju sa senkama. 

Bliži se leto, a sa njim i kratke suknje i šorcevi. Niste održali svoje novogodišnje obećanje pa u teretanu niste ni privirili, a na sve to ste i bledi poput sira? Ne brinite, tu je set za konturisanje!

Inspired by the Anatomy of the Human body book of my son???. Press ????? Using key products: @esteelauder bronzer @anastasiabeverlyhills cream kit @morphebrushes & @opvlashes brushes @maccosmetics fix + prep&prime #makeup #amazing #lipstick #beauty #contour #opvlashes #abhilluminator #promakeup #sexylegs #instamakeup #makeupMeri #Hudabeauty #makeupjunkie #Legs #beauty #happy #instagood #love #sexy #hot @maquiagemx @hudabeauty @hairmakeupdiary @makeupfanatic1 @styles.video @melformakeup @allmodernmakeup @liveglam.co @howto.makeup @dressyourface @blendwithtrend @universodamaquiagem_oficial @glamvids @videosfashions @brian_champagne @wakeupandmakeup @girlzart @makeupvideosonly @makeupcoach @maquillaje.paramujeres @laurag_143 @omghairmakeup @makeuptutorialsx0x @fashionarttut @fashionclimaxx2 @813fashion @hair.makeup.allure @makeup @makeupvideoss @makeup.val @styleartists @fashion_daily_uae @makeup_clips @1minutemakeup @mazarin_design @tutoriaisinspirations @tutoriaisinspirations @videosbeauty @diytop @womensbestbeauty @worthyofwomen.videos @body.artistry @mystical.makeovers @abs_at_home @home.abs @atualidadefeminina @thestylechick @fashion_lalo @itutorialguide @glamour_guide_ @lovetutorialsx @idiyguide @videosbeauty @makegirlz @ideiasparameninas @tutorialguides_ @diyvideosx @dailymakeup @alyakattan @monakattan

A video posted by Make-up by Meri ? (@makeupmeri) on

Ako nas neko pita, ovo nosi sa sobom više štete nego koristi – za početak, zamislite samo površinu na kojoj je sedela dama koja je poklekla pred ovim trendom. Da i ne govorimo o tome da šminka, koliko god je fiksirali, ima tendenciju da sklizne sa površine, pa čak i ako rešite da nigde ne sedate, šanse da vam posle par sati noge ne izgledaju sasvim suprotno od onoga što ste želele su zaista male.