Sa njima je brak bajka: Najbolje supruge po Zodijaku rođene su u ovim znakovima

Ako je verovati astrologiji pripadnice ova tri horoskopska znaka važe za najbolje supruge. Sa njima vaš brak će biti poput bajke.

parovi
pixabay.com

Ovo su savršene supruge horoskopa, da li ste i vi među njima?

Rak

Ljubav koju oseća račica, svakako je jedna od najboljih majki i supruga horoskopa. Kada se račica zaljubi ona svog portnera obožva, pruža mu sve što mu je potrebno od ljubavi do najukusniji hrane, a kadadece dođu na svet ne postoji ništa što im je bitnije od njih.

Lav

Lavica, kao i prava lavica ne da na sebe i svoju decu, ona štiti svoju porodicu, a od muškarca traži da bude podjednako jak koliko i ona. Lavica bezuslovno voli, a ne traži ništa za uzvrat. Jednostavno pruža sve što joj je potrebno. Obožavaćete je, a nikada joj neće trebati da da povoda za to, piše 24sata.hr.

Jarac

Jačina i stabilnost jarice upravo su ono što je čini jednom od najboljih supruga horoskopa. Njena odgovornost, dužnost i posvećenost neće dopustiti da se plamen ljubavi ikada ugasi. Uz nju svakim danom postajete sve bolji i bolji dok jednog dana ne shvatite da ste se iz žabe pretvorili u princa koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe. Ona je ta koja vas je volela dok ste još bili „nevidljivi“, ali se i pobrinula da vas svi čuju i vide. Čovek vredan pažnje, stabilan, jak i odgovoran. Ona ne živi u bajci, već stoji čvrsto na zemlji svesna šta od koga može očekivati.