Šaban Šaulić progovorio o navodnoj vezi sa Cucom (FOTO)

Nakon višemesečnih spekulacija o njegovom navodnom neverstvu i vezi sa pevačicom Ivonom Negovanović Cucom, pevač Šaban Šaulić odlučio je da javno reaguje.

Šaulić je napisao saopštenje koje je prosledio medijima.

Prenosimo ga u celosti:

– Tokom prethodnih meseci moja porodica i ja smo žrtve nezapamćenog medijskog linča u kom su protiv nas sa različitih strana iznošene gnusne neistine koje ugrožavaju naše zdravlje, bezbednost, porodičnu harmoniju, a meni lično dostojanstvo, čast i ugled koje sam godinama bez ikakve mrlje gradio u zemlji i inostranstvu. Uprkos svim našim nadanjima, a mimo svih granica istine, pravde i dobrog ukusa, ova hajka ne jenjava ni nakon više od pola godine. Naprotiv, iz dana u dan sve su veći napori medija da u sprezi sa osobama čija imena ne zaslužuju ni da budu spomenuta, ugroze naše harmonične porodične odnose, duhovni mir i fizičko zdravlje i u krajnjem slučaju i samu egzistenciju – napisao je Šaulić u saopštenju.

Da podsetimo, pevača mesecima dovode u vezu sa Zvezdom granda Cucom, koja je jednom prilikom izjavila da joj je veza sa Šabanom uništila zdravlje.

Poslednji put pevačica se pojavila u jednoj emisiji, a na ruci je imala tetovažu “Šaban”.loading...