Sad se zna zašto je Džej Zi dobio batine u liftu

Nakon što je u liftu napala muža svoje sestre Bijons, Solanž je konačno objasnila zašto je to učinila.

Incident koji je osvanuo na svim portalima i u svim novinama na kome se jasno vidi kako poznati reper i producent Džej Zi dobio udarce od Solanž Nouls, sestre njegove supruge šokirao je javnost. Do sada se niko iz muzički talentovane porodice nije obratio i razjasnio zašto je došlo do tuče u liftu nakon Met Gala bala, a Bijons je i nakon incidenta objavljivala slike na svojim profilima sa svojom sestrom. Konačno Solanž se obratila medijima i pojasnila zašto je došlo do neprilika.

„Ono što je najvažnije je da smo moja porodica i ja sada u dobrim odnosima”, izjavila je Solanž koja je incident u časopisu „Lucky” nazivala “ona stvar”.

„Moja porodica i ja smo sve izneli u javnom saopštenju i pomirili smo se sa postojaćom situacijom”, rekla je Solanž aludirajući na Bijonsino saopštenje medijima da su oni baš kao i svaka druga porodica koja ima probleme.

Solanž i Džej Zi su preuzeli odgovornost za svoje postupke i odlučili da jedan prema drugom odnose sa poštovanjem kako bi i dalje činili jednu porodicu.

Ko što se može primetiti Bijons i njena sestra su i dalje u doličnoj komunikaciji i na njihov odnos nije uticao već viđeni incident. Kako Solanž kaže njih dve dele iste vrednosti koje su usvojili još kao deca i one će uvek biti jedan uz drugu bez obzira na sve.