Sada je sve jasno: Kasper ipak prevario Džej-Lo

Dženifer Lopez zapanjuje svet svojim oblinma i seksipilom, i dok većina muškog roda žudi za njom, njen sadašnji dečko Kasper Smart prevario je pevačicu sa dva transseksualna modela.

Ispostavilo se da skandalozna vest da je dugogodišnji dečko poznate Latinoamerikanke Džej-Lo prevario pevačicu sa modelom, istinita. Transseksualni model Sofi Visa progovorila je o poznanstvu i razmenjivenju eksplicitnih fotografija sa plesačem i dečkom lepe pevačice.

Kasper se „sumnjiči” da je bio u kontaktu sa još jednim modelom Kristinom Meri, koja se još ne oglašava, za razliku od svoje koleginice Sofi koja je javno ispričala njeno poznanstvo sa pevačicinim dečkom.

Sofi je u intervjuu za “Woman’s Day” rekla da je istina da su ona i Kasper kontaktirali preko društvenih mreža. Prema njenim rečima, razmenjivali su eksplicitne i seksi fotografije. Dečko Dženifer Lopez je bio oduševljen Sofinim slikama pogotovu onim na kojima je u minijaturnim bikinijima.

Iako je Kasper znao za prirodu seksualnosti modela, njega to nije sprečilo da joj traži slike na kojima je naga.

– Neprestano je tražio još slika. Želeo je nešto eksplicitno i tada sam mu poslala sliku koja otkriva sve – tvrdi Sofi dodajući da su pravili i planove da se sastanu.

Nakon fotografija na kojima je model bikinja pokazala svoje telo, njihova komunikacija je prestala, kaže ona.