“Sada nema nazad!” Oglasila se reperova porodica zbog SKANDALOZNOG prizora koji je priredio ženi u Zadruzi

Poštovali su ga, a sad...

printscreen

Oženjeni reper Nenad Aleksić Ša rano jutros je, posle nekoliko meseci, ozvaničio vezu sa dvadeset godina mlađom Tarom Simov, koju je strastveno ljubio naočigled svih cimera u “Zadruzi“.

Ivana Aleksić, Nenadova supruga, nije želela naširoko da komentariše muževljevu prevaru, dok je, s druge strane, svoj stav bez dlake na jeziku za Pink.rs podelio reperov rođeni brat Predrag.

Ovo što radi sa Tarom ne podržavam ni ja niti bilo ko iz naše porodice, niti je taj čin na bilo koji način ispravan… Ima nas kao porodicu i uvek će nas imati, ali ne i podršku za pogrešne postupke i izbore. Mnogo nam je žao što je rasturen taj brak, jer smo svi imali divan odnos i svi smo se lepo slagali. Ali sada nema nazad, odrasla je osoba i sam će morati da odgovara za svoje postupke. Potvrda za razvod je bila isključivo da zna na čemu je i da se sabere i prebrodi sve, pa kad izađe da krene od nule. Ovo od njega nismo očekivali. Ovo je poslednji put da se oglašavam i da bilo kome javno nešto odgovaram, te vas zato molim da me više ništa ne pitate – poručio je Nenadov brat Predrag.