SAMANTA IPAK NIJE UBIJENA! Konačno otkriveno kako je objašnjen NJEN NESTANAK u seriji “Seks i grad” (VIDEO)

Uskoro kreće sa prikazivanje nova verzija serije "Seks i grad" pod nazivom "And Just Like That...", koji prati život Keri, Mirande i Šarlot u njihovim pedesetim godinama u Njujorku. Mnogi obožavatelji se i dan danas šta se desilo sa likom Samante, koju je igrala Kim Katrel.

Seks i grad
Printscreen/Youtube

Britanski Daily Mail došao je do saznanja. Samanta, na kraju, nije ubijena, već se preselila u London.

– Nismo mogli da dozvolimo da Samanta luta Njujorkom i da druge žene (Šarlot i Miranda) ne komuniciraju sa njom. To jednostavno ne bi imalo smisla – kažu izvori serije za Daily Mail.com.

– Da bude u Los Anđelesu nije bila opcija kao što smo to uradili u prvom filmu, tako da je njen lik smešten u Londonu zaista bio savršen način da je održimo u životu i objasnimo njeno odsustvo. Gledaoci će saznati da ona napreduje u Engleskoj iako se posvađala sa Keri – ističu sagovornici i dodaje:

Insajder je otkrio da će Keri na kraju sezone napraviti veliki gest da vrati Samantu.

– Keri je ona kojoj je teško bez Samante, a do kraja (serije) “And Just Like That2 videćete da Keri pokušava da obnovi prijateljstvo (sa Samantom – rekli su.

Insajderi se nadaju da će Kim Katrel možda i reprizirati svoju poznatu ulogu.

– Želimo Kim nazad. Nedostajala je na snimanju. Svi razumemo zašto se oseća onako kako se oseća. Mi shvatamo. Samo želimo da se vrati za naredne sezone – navode sagovornici i dodaju:

– Samanta Džons je jedan od televizijskih najomiljenijih likova svih vremena, a Kim je fenomenalna glumica koja je savršeno oživljava. Mora da se vrati kući, ako ne zbog nas, već zbog obožavatelja koji je obožavaju – navode oni.