Samo mesec dana pošto se oženio, slavni pevač ‘priveo’ koleginicu u svoj skupoceni mercedes (FOTO)

Mislili smo da mu brak prija i da uživa sa suprugom i detetom, kad ono – 'uhvatili' ga sa zgodnom koleginicom usred akcije!

Saša Kapor oženio se koleginicom Nikolinom Kovač pre tačno mesec dana. Taman su pokazali koliko su srećni, koliko se vole i koliko uživaju u svojoj ljubavi, kad ono – na nastup na popularnom splavu „Jimmy’s” pevač se nije pojavio sa suprugom već sa Ljupkom Stević!

I sve bi bilo u redu da oni nisu došli zajedno, Sašinim kolima, pa još ušli na splav držeći se za ruke. A pre ulaska na splav, čim su izašli iz kola, Ljupka je morala da namesti „nešto dole”. Saša je naravno, džentlmenski sačekao, a naš uvek budni paparaco sve to je zabeležio.

Pitamo se, šta li se desilo pevačici, kada je tip-top sređena krenula na nastup? A složićete se, jednom tek oženjenom momku ne priliči da se okolo vozi sa mladim, zgodnim koleginicama.

Takođe i kasnije, tokom nastupa, pevački par je uživao radeći zajedno, pa su sve vreme igrali i gledali se sa osmehom… Nameće se mišljenje da su previše prisni?

Mi vam samo prenosimo kako je to izgledalo, a vi zaključite sami kako to sve izgleda…