Samo ova MASKA će izbrisati SVE BORE sa vašeg lica

Maska
Foter/Zenspa1 / photo on flickr

“Ispeglana” koža, bez bora i neravnina želja je svake žene. Mnoge se zbog toga upuštaju u različite nepotrebne zahvate, pa na svakom koraku možete da sretnete ženu koja je barem jednom otišla na botoks.

 

Tretmani poput botoksa nisu nimalo jeftini, pa mnoge dame ne mogu to ni da priušte. Srećom, postoji rešenje! Dovoljno je da same naprave masku koja će tako dobro “ispeglati” njihove sitne bore, do neprepoznatljivosti.

Uz pomoć prirodnih, a jeftinih sastojaka moći će da imaju lice kao da su se opet vratile u svoje 30. i da tako, uz malo mladalačkog duha, ponovo budu one stare.

Kako bi vam koža bila čvrta, glatka i bez ijedne borice, proverite šta imate u kuhinji.

Sastojci:

1 kašika nemasne kisele pavlake

1 kašika kukuruznog skroba

5 kašika svežeg soka od šargarepe

Priprema:

U lonac sipajte 100 ml vode i dodajte kukuruzni skrob. Nakon toga, stavite ga na šporet na srednje jaku vatru i mešajte dok smesa ne postane gušća, a voda se smanjuje. Kad se skuva, stavite ga na stranu i pričekajte da se ohladi. Zatim dodajte sok od šargarepe i pavlaku i mešajte dok ne dobijete homogenu smesu.

– Da bi koža što bolje primila masku, dobro operite lice pre nanošenja. Masku ostavite da stoji 30 minuta. Zatim, isperite je toplom vodom.

Napomena:

Za najbolje rezultate, nanosite ovu masku 3-5 puta nedeljno.loading...