Autor muzike i teksta je Bane Opačić, a aranžman je uradio Željko Vasić. Ova kombinacija hitmejkera svakako obećava da će pesma biti odlično prihvaćena bar kao i prethodne, posebno zbog vrlo zanimljivog teksta: “Samo teatralno, idemo od nule do nule,  srce na minimalno, porušimo karte te kule, samo teatralno, sve je imidž, ja to razumem, ti voliš decimalno, a ja volim tako da umrem”.

– Pesma je napisana u osnovi kao balada ali je Željko  Vasić dodao energiju i malo magije kakvu i zaslužuje naziv “Teatralno”. U tekstu pesme prožima se ljubav dvoje ljudi u kojoj muška strana više voli. Ovu pesmu poklanjamo svim ženama sa željom da sve svoje muškarce vole teatralno i maksimalno – kaže pevač Vlada.

On se inače na promociji pojavio kostimiran, a najviše pažnje privukao je karmin i šminka koju je stavio. Objasnio je da je na ovaj način zapravo želeo da što bolje dočara pesmu. Reč je o kostimu koji je korišćen tokom snimanja spota.

Na promociji je bila i Vladina devojka Jovana sa kojom očekuje prvo dete na leto. Dobiće devojčicu što ih oboje posebno raduje.

Momci su  naglasili da su im pored pesama važni i spotovi i stajling, pa zato planiraju još veća iznenađenja u narednom periodu.loading...