SAMO ZA PUNOLETNE: NAJOPASNIJI SLADOLED na svetu naručuje se isključivo uz PISMENU SAGLASNOST!

Sladoled
print screen/youtube.com/SWNS TV

Upućeni kažu da je sladoled "Đavolji dah" 500 puta pikantniji od najljućeg "Tabasco" umaka, a svako ko želi da ga proba mora biti punoletan.

 

Škotski kafić “Aldwych” i njihov popularni sladoledni salon odlučili su da svojim mušterijama ponude ono što smatraju najopasnijim sladoledom na svetu.

Kako bi uopšte došli u poziciju da okusite navedeni sladoled, morate imati  18 godina. Čak i ako prođete test za odrasle, moraćete potpisati dokument o odricanju odgovornosti ako nešto pođe po zlu nakon što probate sladoled.

Potpisom dokumenta pristajete na rizik od telesnih povreda, bolesti, ali i mogućeg gubitka života.

Sladoled je 500 puta pikantniji od najljućeg “Tabasco” umaka

Vlasnik recepture sladoleda “Vražji dah” tvrdi da je baršunasti crveni sladoled čak 500 puta pikantniji od najljućeg Tabasco umaka. Pripremljeni biber koji se koristi u sladoledu dolazi u neverovatnih 1.569.300 jedinica vrućine po Skovilovoj skali jačine paprike.

Priprema i sve vezano za taj sladoled toliko je vruće da osoblje mora nositi rukavice pri rukovanju sladoledom. Iako nije poznato šta se sve nalazi u receptu navedenog sladoleda, vlasnici sladolednog salona kažu da originalna receptura potieče iz davne 1936. godine.

Hrana je začinjena aktivnom komponentom koja se zove kapsaicin, koja deluje kao alat namenjen smanjivanju bola. Kada se konzumira, kapsaicin se veže na receptore bola u nervima koji se zovu TRPV1 na isti način na koji vrućina šalje upozoravajuće signale vašem mozgu kroz bol i goruću senzaciju u ustima. Telo reaguje na tu pretnju znojenjem, izazivanju pojavljivanja krvi na licu, suzama u očima i curenjem nosa.

Pikantna hrana podiže nivo testosterona

Ako ste jedan od onih koji ne razume zašto bi neko mogao podneti tako začinjeno jelo, niste sami. Nedavno objavljena studija sugerše da muškarci koji jedu pikantnu hranu mogu imati viši nivo testosterona, dok druga studija sugeriše da muškarci konzumiraju takvu hranu kako bi privukli pažnju, ali i uzbuđenja.

Bez obzira na da li tražite uzbuđenje ili želite da nekog impresionirate, jedenjem ovog sladoleda zasigurno ćete doći do željenog rezultata. Osim toga, pikantni sladoled vrlo je jeftin. Vlasnici sladolednog salona rekli su da isti neće više od ‘normalnih’ sladoleda.loading...