San svakog muškarca: Milan Kalinić bira Elitovo lice godine

Popularni glumac i voditelj Milan Kalinić biće specijalni VIP član žirija koji će u utorak uveče birati nacionalnu pobednicu izbora za Rowenta Elitte model look 2014. godine.

Ceremonija će se održati u studiju 3 TV Pink u Šimanovcima u okviru emisije AMI G šou. Domaćin događaja biće Ognjen Amidžić pa će ovo biti prva bračno-poslovna saradnja autora emisije i njegove supruge Danijele Dimitrovske Amidžić koja je jedna od suvlasnica agencija „Models Inc”, koja ima ekskluzivnu licencu za Elitov izbor za Srbiju i Crnu Goru.

U finalu će se naći 14 devojaka, a osim Kalinića u VIP žiriju biće i modna dizajnerka Biljana Tipsarević čije će kreacije devojke nositi, kao i mlada pevačica Nevena Božović. Stručnim žirijem će rukovoditi predstavnica centrale iz Londona Martina Kobesova, a u sastavu će se naći Mirjana Udovičić i Danijela Amidžić koja je i sama bila pobednica Elitovog lica 2004. godine.

Pobednica će imati čast da predstavlja Srbiju na prestižnom svetskom izboru koje će se ove godine održati u Kineskom gradu Šangaju, u septembru.