Sarajevski artist Berin Tuzlić aka dRUMELODY održaće promociju svog novog albuma Hyperbola u sredu 11. jula od 20h u Telmi (Mišarska 7).

Nakon promocije “Hyperbole” u regionu, na red je došao i Beograd. Novosadska publika je već imala prilike da čuje dRUMELODY u PUBeraju gde je nastupao u aprilu, dok su mnogi Beograđani uživali u njegovom neobičnom live act-u na ovogodišnjem festivalu Dev9t. Ovog puta u Telmi posetioci će imati priliku da uživo čuju neke od najvećih dRUMELODY hitova, kao i da uživaju u druženju sa ovim autentičnim artistom.

A šta to dRUMELODY čini tako posebnim i drugačijim u odnosu na druge izvođače?

Pre svega to što je istovremeno i DJ i perkusionista, s tim što bubanj kao instrument vodi glavnu reč, posebno na live nastupima na kojima Tuzlić korespondira sa muzikom na jedinstven i upečatljiv način.

Svoje muzičko putovanje dRUMELODY je započeo 2010. Iz potrebe za multimedijalnim izražavanjem. Kao takav, ovaj specifični audio-vizuelni koncept vođen dirigentskom bubnjarskom palicom, kombinuje i električni i akustični bubanj, šumove, muziku i film, ali i različite tehnike akustičnih i elektronskih ritmova, “lupova” i muzičkih instrumenata sa vizualizacijama pesama kojima zaokružuje celokupni “live” doživljaj.