Dodela MTV EMA nagrada se približava, a sa njom i izbor za najboljeg izvođača iz regiona. Ove godine za MTV Best Adria Act nagradu nominovani su Elemental, Luce, S.A.R.S., Siddharta i Toni Zen.

 

Dodela 2016 MTV EMA održaće se u nedelju, 6. novembra, u Roterdamu u Holandiji, sa prenosom uživo na regionalnom MTV kanalu od 20 časova. Glasanje za sve MTV EMA kategorije, uključujući i MTV Best Adria Act, odvija se na ovom linku i trajaće do petka, 5 novembra do 23:59.

Zagrebački hip hop velikani, bend Elemental, nisu krili oduševljenje zbog treće MTV EMA nominacije.

– Stvarno smo srećni zbog nominacije za Best Adria Act! Ova je godina bila neverovatna, i ova nominacija samo zaokružuje jedno fantastično putovanje od trenutka kada smo odlučili da samostalno izdamo naš poslednji (dupli!!) album “Tijelo”. Uzeli smo vremena i koncentracije da napravimo album s kojim smo 200% zadovoljni, od prve do zadnje pesme, a izgleda da je to urodilo plodom – od fantastičnih recenzija, prepunog Doma Sportova u Zagrebu i Hale Sportova u Beogradu, nagrade Porin za hit godine, leta prošaranog svirkama svuda po regionu – i onda jesen počne s ovom nominacijom za Best Adria Act! A godina još nije ni gotova! Može li bolje! – kažu oni.

Za mladu i talentovanu kantautorku Luce ovo je prva MTV nominacija.

– Jako sam srećna i počašćena što sam deo ovogodišnjih nominacija. Veliko hvala MTV-u na tome, a vas dragi ljudi ovom prilikom pozivam da mi date svoj glas i time omogućite da sreća bude još veća 🙂 Puse i pozdrave šalje vam Luce! – poručuje ova mlada umetnica.

Beogradski bend S.A.R.S. treći put se našao u trci za najboljeg regionalnog izvođača.

– Drago nam je da smo se ponovo našli u konkurenciji za MTV Best Adria Act I nadamo se da ćemo u ovoj jubilarnoj godini za S.A.R.S. uspeti da krunišemo dosadašnji rad osvajanjem ove muzičke nagrade – ističu iz benda.

 

Slovenačke rok legende, bend Siddharta prvi su dobitnici Best Adria Act nagrade davne 2005. godine. Nakon veoma uspešnoToni Zeng perioda, stiže i priznanje u vidu četvrte MTV nominacije.

– Veoma smo srećni što smo nominovani. Verujemo da smo i te kako zaslužili. Hvala MTV! – kažu iz Siddharte.

Makedonski reper Toni Zen je privi put nominovan za Best Adria Act nagradu.

– Ništa nije slučajno, Ja sam izbrao ovaj put, “Svesnost Budnost” je moja poruka, hvala svima koji postojite u ovom vremenu i podržavate me – uzjavio je tim povodom.loading...