Sasvim otvoreno: Ispovesti muškaraca o masturbaciji

Da li ste se ikad zapitali šta se dešava kada on ima svoju privatnu zabavu?

Ispostavilo se da scene masturbacije sa hranom u filmu „Američka pita” (sa pečenom poslasticom) nisu bile samo rezultat piščeve izopačene mašte. U studiji, objavljenoj u Journal of Behavioral Decision Making, koja je obuhvatila američke srednjoškolce u toku masturbacije momke su uzbuđivale stvari koje im normalno ne bi bile privlačne. Ali, čak i njihovi (prirodni i u granicama normale) nagoni – koliko često „uzimaju stvar u svoje ruke” i gde – fascinantni su jer retke su prilike da se dobije uvid u taj deo muškog sveta.

Zato smo u anonimnoj anketi pokušali da odgonetnemo tajne muškog samozadovoljavanja.

– Skoro uvek oživim noć fenomenalnog seksa solo seansom narednog dana. To je najsvežiji, najuzbudljiviji način koji postoji.

– Masturbiram, iako imam devojku. To je zato što, bez obzira koliko je ona dobra, niko to ne može da uradi bolje od mene samog.

– Ne živim sam, već sa cimerima, pa to obično radim kad se tuširam. Na taj način ne moram da brinem da li će neko slučajno ušetati ili čuti čudne zvukove koje pravim.

– Sedim tako i kažem sebi Što bih voleo da se moja šaka nekom magijom pretvori u vaginu.

– Često razmišljam o golim ženama koje se valjaju u želatinu. Puding isto radi posao. Onda fantaziram kako ih ližem.

– Volim da se ‘opustim’ kada gledam porno filmove, ali radio sam to i dok sam vozio auto, u toaletu aerodroma, u mojoj kancelariji, pa čak i dok sam gledao fotografiju grudi moje drugarice.

– Volim da nosim rukavice dok obavljam radnju. Moje omiljene su one od lateksa, koje se koriste za preglede. Takođe, koristim i satenske. Sve je to pitanje različitih osećaja i teksture.

– Izgleda da nije bitno koliko seksa ja imam u životu; i dalje se radujem vremenu koje ću da provedem nasamo sa svojom šakom, jer ne moram da brinem da li ću zadovoljiti i nekog drugog – pa mogu da budem sebičan.

– Nekoliko puta mi se desilo da sam otišao u kupatilo da masturbiram, dok su moja devojka i njena majka sedele u mojoj dnevnoj sobi. Pretpostavljam da mi se dopao osećaj da bi me mogle uhvatiti svakog trenutka.

– Masturbacija mi pruža šansu da ispoljim svoje fantazije, bilo da je u pitanju trojka, seks u autu dok vozim ili kako mi moja devojka govori zaista bezobrazne reči.

– Kad god putujem, uvek se mnogo naložim i masturbiram čim se prijavim u hotel i dobijem ključ od sobe. Nešto oko novog grada i svakog novog kreveta me strašno uzbuđuje.