SATIMA BIO ZATVOREN U ŠPAJZU! Kristijan otkrio šta mu je žena radila ZBOG STANIJE (VIDEO)

Tolikog čoveka? Ko bi rekao...

screenshot/youtube.com/Zadruga Official

Kristijanu Golubuviću, učesniku ” Zadruge” pušten je klip u kom govori o svojoj bivšoj ženi i njihovom burnom odnosu.

Odmah po završetku istog, nije se ustručavao da detaljno objasni događaje iz tog perioda.

Ono što sam najviše želeo rušila je konstantno. Dete me gledalo konstantno kao degenerika, a sve sam učinio. I zakleo sam je, “kad se rodi, nemoj nikad da se posvađamo pred njom”, zaklela mi se i namerno, uvek se svađa kad je dete tu, dete plače, vršti, namerno da me napravi šizofrenikom kao što je ona – govorio je on u klipu, a potom ga je i prokomentarisao.

– Mene je moja rođena žena držala kao u pušionici, u špajzu, četiri sata zaključanog. Iživljavala se, polupala mi je par hiljada evra, sve telefone i sve laptopove, zato što je trebalo da idem da se nađem sa Stanijom da rešim neke stvari. Komšije su čule sve, nisu mogli da veruju, kažu mi: “Šta si sebi dozvolio”. Kada sam bio u Nemačkoj u zatvoru, u samici, maštao sam da imam sina. Na Badnji dan 1995. sam dobio sina, s Danijelinim plavim očima i mojim ramenima. Kada sam video Ivanu, poželeo sam ćerku s mojim očima i mojim ramenima. Sve mi je Bog dao što sam poželeo, što se tiče dece i žena. Ali ta sreća, da nekom udarim šamar i da mi daju pet godina, to su stvari koje me najviše bole – rekao je Golubović.

Prokomentarisao je i svoj odnos sa ćerkom i način vaspitanja koji praktikuje njegova bivša žena. Tom prilikom otkrio je i kakva su mu očekivanja u pogledu šestogodišnje ćerke.

Da je ispratim 1. septembra u školu, da je odvedem na maturu i da je odvedem pred oltar s mužem u crkvi. S njenim prvim dečkom i mužem. Da ne dozvolim da se šegači kao ove moderne devojke, da se izubija po telu i srcu i da uđe u brak ovakva i onakva kao ove devojke, koje su primer kako ne treba živeti i kakav ne treba biti. Tresem se kad je vidim da tuče dete po du*etu, dobijem nagon da je bacim s terase. U redu, to je deo vaspitanja… Ne mogu da udarim nju, pogotovo ne pred majkom. Može tako grubo da je udari po ruci, ali ne po guzi. Neke stvari sam mnogo trpeo, ali ona uvek viče ‘SUP’ i ‘Centar za socijalni rad’…’nemoj ovo, nemoj ono’ – zaključio je Golubović.

Ceo video možete pogledati u nastavku: