Sava centar pun, Jelena Tomašević presrećna: Pogledajte kako je bilo na sinoćnom koncertu (FOTO GALERIJA)

Jelena Tomašević
Ivan Tošković

Za samo 10 dana dva rasprodata koncerta! Jelena Tomašević sinoć je blistala, a mlađa publika konačno je dobila pravi uzor.

 

Foto: Ivan Tošković

Koncert je otvoren pesmom “Radio svira za nas”, usledili su hitovi “Bitanga i Princeza”, “Da mi je da mi se vrati”, “Život u koferima”, “Okeani”… kako su se hitovi nizali jedan za drugim, sticali smo utisak kao da je ovo stoti, a ne prvi Jelenin veliki koncert.

Jelena je pevala sa lakoćom, a njen moćan glas oduševio je Sava centar.

 

Foto: Ivan Tošković

Posebno moramo istaći da je koncertu prisustvovao veliki broj dece. Konačno su najmlađi dobili pravi uzor na estradi, nekog ko ne peva o novcu i jeftinim – prolaznim zadovoljstvima!

Jelenina najmlađa publika raste na fenomenalnom popu sa primesom džeza i etno muzike. Kada je publika zapevala imali smo utisak kao da peva jedan “gigantski kolibri hor”. 

 

Foto: Ivan Tošković

Gost Jelene Tomašević bio je novosadski Big bend koji je dao fantastičan džez šmek njenim hitovima. 

Foto: Ivan Tošković

Vrhunac večeri bilo je izvođenje pesme “Melanholija” u pratnji klavira. Ceo Sava centar je bio na nogama. Nakon izvođenja usledio je dug i gromoglasan aplauz. 

Foto: Ivan Tošković

Na kraju koncerta Jelena nije krila oduševljenje.

Nisam ni sanjala da ću imati dva ovakva koncerta u roku od samo desetak dana. To pokazuje koliko divnu publiku imam i od srca sam joj zahvalna na velikoj podršci. Sava centar je mesto na kom sam pobedila na Beoviziji, i tu sam ostvarila pobedu u “3K duru” – istakla je Jelena.

U zadovoljnoj publici našli smo Ivana Bosiljčića, Sergeja Ćetkovića, Željka i Jovanu Joksimović, Ildu Šaulić, Nevenu Božović, Snežanu Đurišić, Leontinu, Gocu Tržan, Eminu Jahović, Milana Stankovića i mnoge druge.

 

Foto: Ivan Tošković

Sledeći Jelenin koncert zakazan je za 4. novembar u Sava centru.

Kako je bilo na koncertu pogledajte u našoj galeriji: