SAVETI ZA MIRAN SAN: Sve što vam je potrebno da biste se svakog jutra probudili ODMORNI I NASPAVANI

Svi ponekad imamo problem sa spavanjem. Međutim, ako se često budite nenaspavani, umorni i „slomljeni“ onda je to alarm koji ukazuje da nešto nije u redu i da vam je potrebna promena.

Spavanje
imagerymajestic/freedigitalphotos.net

Nezaobilazan komad nameštaja u svakom domu je krevet. Spavanje predstavlja osnovnu fiziološku potrebu koja je ključna za obnovu organizma, ali i normalno svakodnevno funkcionisanja. Ukoliko ovaj segment života nije zadovoljen, posledice mogu biti razne, a neke od njih su razdražljivost, umor, dekoncentracija, neraspoloženje…

Bol u kičmi se takođe, često javlja, mnogo češće kao uzrok neudobnog nameštaja, i zbog toga je od velike važnosti da napravite dobar izbor.

Lekari preporučuju da ležaj bude srednje tvrdoće i dovoljno savitljiv, toliko da se pri ležanju prilagodi zakrivljenosti kičmenog stuba. I zato dolazimo do veoma logičnog zaključka – dobar krevet i kvalitetan dušek najvažniji su za dobar i zdrav san.

Pravilnim odabirom dobrog i kvalitetnog sistema za spavanje možete smanjiti i ukloniti bol, neutralisati nepotrebne tačke pritiska, stres i napetost izazvanih nepravilnim položajem tela u toku spavanja.

Kakav krevet mora biti da bi zaslužio epitet „dobrog“?

Pre svega – prostran, zatim čvrst i izdrživ. Upravo takve krevete možete pronaći u širokoj ponudi Salona Marjanović. Naravno, svi volimo i kad naš nameštej izgleda lepo, zbog toga se Salon Marjanović pobrinuo i za estetski deo, pa tako u svojoj ponudi ima razne oblike kreveta, određenih boja i ono što je najvažnije – pristupačnih cena.

I konačno, kada se odabere oblik i struktura kreveta na redu je najvažniji deo – kako izabrati kvalitetan dušek?

Kao što smo već napomenuli, ukoliko želite da se svaki put kvalitetno se naspavate, uz krevet je potrebno odabrati odgovarajuću podlogu za spavanje, odnosno dušek koji ce obezbediti željenu udobnost i kvalitetan odmor, relaksaciju i regenaraciju tela.

Svi smo svesni toga da je dobar i zdrav san osnov našeg života. Tokom spavanja mišići se opuštaju, ćelije obnavljaju, energija se nadoknađuje.

Ne treba zaboraviti da najmanje 1/3 života provodimo spavajući!

Najlepše ostavljamo za kraj – sjajna vest je da u Salonu Marjanović uvek možete pronaći akcije i popuste na krevete do 33% uz kupovinu dušeka! To je odlična prilika da veoma povoljno opremite vaš dom kvalitetnim drvenim krevetima svih dimenzija i dušecima ispunjenim najkvalitenijim materijalima koji će učiniti da se ujutro probudite odmorni I raspoloženi.

Dobar san je vaš izbor.