SAVETI ZA SREĆAN BRAK: Ove četiri dnevne navike poboljšaće odnos i OJAČATI VAŠU LJUBAV!

Svaki odnos ima svoje uspone i padove.

Pixabay

To što ste sa nekim osetili neverovatnu konekciju i stupili u brak, nije garancija za život bez problema. Međutim, da ništa nije apsolutno pokazuje i činjenica da više uspona nego padova ne znači da će brak biti dugovečan. S druge strane brojni parovi koji prođu kroz teške izazove i brojne padove, ostaju zajedno znajući koliko im vredi njihova druga polovina u nevolji.

Ono što sigurno jednom savremenom braku može pomoći da traje i bude uspešan jesu zajednički ciljevi. Ovo se posebno odnosi na one brakove koji trenutno imaju probleme.

Redovono idite na sastankem

Postavljanje cilja u obliku redovnog izlaska sa voljenom osobom ili organizovanja sastanka u kućnim uslovima je ono što pravi važnu razliku u braku. To je jednostavan način da sebi osigurate dovoljno kvalitetnog vremena sa voljenom osobom. Sama činjenica da ste u braku ne znači da morate da prestanete sa izlascima i dobrom zabavom, u društvu onog kog najviše volite.

Šaljite jedno drugom poruke u toku dana

Zvuči možda šašavo, ali je slanje šaljivih i romantičnih poruka voljenoj osobi dobar način da iskoristite tehnologiju u smislu očuvanja vašeg braka. Na ovaj način nećete postati dva stranca koja se viđaju ujutro pre odlaska na posao, i uveče kada se premoreni vratite kući. Vaš suprug će u svom telefonu imati jasan dokaz da vam nedostaje i da jedva čekate da ga vidite.

Venčanje
pixabay.com

Pronađite zajednički hobi

Deljenje hobija može biti izvanredan način za povezivanje sa voljenom osobom. Ciljevi u braku su namenjeni ka tome da vas zbliže, a zajednički hobi će vam u toj misiji sigurno pomoći. Vaš novi hobi može da bude bilo šta – od kulinarstva, preko baštovanstva, slikarstva i vajarstva, do vožnje bicikla, plivanja, kuglanja ili fotografije.

Podržavajte jedno drugo u ostvarenju ciljeva

Osoba sa kojom ste u braku bi trebalo da bude vaš najveći sistem podrške. Podelite sa svojim suprugom svoje ciljeve, bilo da se oni tiču vaše karijere, zdravlja ili obrazovanja, ujedno pažljivo osluškujući šta je to ka čemu on teži, kako biste mogli jedno drugom da pomognete pri ostvarenju datih želja.