SAVETI ZLATA VREDNI: Organizujete PROSLAVU U SVOM DOMU tako da vas gosti proglase KRALJICOM ZABAVE

Devojke
Pixabay.com

Verovatno ste i sami među onima koji vole raznorazna slavlja i proslave, bez obzira na to koji je povod slavlja, rođendan, slava, neka godišnjica, poslovni ili neki drugi uspeh, jer najvažnije je u stvari okupiti se i lepo se provesti sa dragim i bliskim ljudima.

 

Međutim, kada se ne radi o većim proslavama koje se organizuju u restoranima ili specijalizovanim svečanim salama, onda proslava mora da se organizuje u kući ili stanu, te je tada potrebno biti nešto oragnizovaniji i produktivniji, jer zapravo većinu stvari morate uraditi sami. Ali nemojte to da vas plaši, postoje jednostavni trikovi i saveti koji će vam biti potrebni da sve spremite veoma brzo i sasvim lako.

Isplanirajte sve
Plan je u stvari već pola odrađenog posla. Ukoliko imate već razlog za slavlje,  najpre isplanirajte koga ćete pozvati, te svima javite na vreme, kako biste znali ko će sve doći i ko je slobodan za vreme koje ste isplanirali. Tada ćete već znati kako je potrebno da oragnizujete sam prostor, te svu potrebnu kupovinu koju je potrebno obaviti. Sve što vam je potrebno, sve što vam nedostaje, stavite na papir, te napravite spisak koji će vam dodatno olakšati sve.

Završite pripreme na vreme
Nemojte čekati poslednje trenutke da sve pripremite, već ono što je potrebno, uradite pre nego gosti krenu da dolaze. Postavite sto, sredite ga kako biste želeli da izgleda, pripremite sav pribor, tanjire, potrebne čaše i sve ostalo, pripremite hranu i piće za postavljanje, jer će vam tako biti lakše da sve postavite, ali i nećete gubiti vreme kada gosti krenu da pristižu, već ćete ubrzo moći da im se pridružite i družite se sa njima, e na da vreme trošite na sve ono što ste mogli unapred da sredite i završite.

Dostava hrane
Kada smo već kod toga da je potrebno sve brzo i što lakše da pripremite, hrana je ta koja oduzima najviše vremena, a ne morate da izgubite dan ili više na njeno pripremanje, jer možete uvek da se odlučite za dostavu hrane. Tako recimo dostava Vračar je tu za vas, na vama je samo da se odlučite čime želite da počastite svoje ljude, da vidite koja vam je količina svega potrebna, i to je sve, tako ste uštedeli vreme, te brzo sve završili, što je i najveća prednost dostave hrane.

Osim toga, tako možete da se raspitate i koja vam je količina hrane potrebna, kakve kombinacije je najbolje praviti, što je uvek nedoumica kada pripremate sami, a to je samo još jedna u nizu od prednosti dostave hrane.

Unajmite barmena
Iako je nešto skuplja solucija, jednako je zanimljiva, jer barmeni i te kako umeju da „zagreju“ atmosferu i podignu raspoloženje svih, a osim toga, imaćete nekoga ko će brinuti da gostima ne bude prazna čaša.

Ali, nije to toliko bitno, koliko činjenica da ćet moći svima da ponudite pića, koktele, koje vole ili nešto sasvim novo što do sada nisu probali. Kada unajmite barmena ili pozovete nekoga koga znate da to radi, brzo i lako ste prebrinuli još jednu stavku sa spiska, te je sve spremno za smeh, priču i odličan provod.loading...