ŽELITE DA BUDETE SREĆNI? Uredite ulaz u dom tako da unesete samo POZITIVNU ENERGIJU

Glavni ulaz u vaš dom mesto je na kom se stvara prvi utisak i koje sa sobom nosi niz mogućnosti.

Vrata
pixabay.com

Kada, na primer, idete na odmor, prve misli kroz vašu glavu prolaze čim stanete pred hotelski ulaz. Posmatrate da li je zgrada održavana, kako je uređena okolina, pravite ceo niz procena.

U tom trenutku javlja se osećaj ili zadovoljstva ili razočaranosti izborom. Kada vas na samom ulazu dočeka drveće, šareno cveće, nasmejani portir… zadovoljni ste i pre stupanja u predvorje.

Na isti način vas, vaše goste i sve buduće “prilike” dočekuje vaš dom.

Dok “prilike” čekaju da im otvorite vrata, dajte im niz razloga da imaju pozitivne misli o vama. Stvorite dom koji se sija i izdvaja se.

Kako biste to postigli, pročitajte sedam praktičnih i jednostavnih feng šui saveta za uređenje ulaza u vaš dom koji će vam osigurati sjajan prvi utisak i doneti pozitivnu energiju i neograničeni niz mogućnosti u vaš dom.

1. Ako živite u kući, očistite nered u dvorištu i na prilaznim putevima kako biste omogućili prolazak energije u vaš dom. Isto to učinite i na ulazu u vaš stan.

2. Prednja vrata obojite u veselu boju. Crvena je boja prosperiteta i obilja, a zelena prirode i novca.

3. Postavite visoku, zdravu biljku s obe strane ulaznih vrata. Biljke ne smeju da blokiraju ulaz.

4. Ispred ulaznih vrata obesite bele svetiljke kako biste u dom privukli zlatne prilike.

5. Ako ste u kući, vodena fontana postavljena s desne strane vrata doneće vam srećnu energiju svaki put kada se vrata otvore.

6. Kip na ulazu – bio to keramički anđeo ili neki drugi detalj poput kamenog Bude – u vaš dom doneće stabilnost i zaštitu.

7. I za kraj, kupite šareni otirač koji će samo povećati ljubav vaših gostiju prema vama.