Kada, na primer, idete na odmor, prve misli kroz vašu glavu prolaze čim stanete pred hotelski ulaz. Posmatrate da li je zgrada održavana, kako je uređena okolina, pravite ceo niz procena.

U tom trenutku javlja se osećaj ili zadovoljstva ili razočaranosti izborom. Kada vas na samom ulazu dočeka drveće, šareno cveće, nasmejani portir… zadovoljni ste i pre stupanja u predvorje.

Na isti način vas, vaše goste i sve buduće “prilike” dočekuje vaš dom.

Dok “prilike” čekaju da im otvorite vrata, dajte im niz razloga da imaju pozitivne misli o vama. Stvorite dom koji se sija i izdvaja se.

Kako biste to postigli, pročitajte sedam praktičnih i jednostavnih feng šui saveta za uređenje ulaza u vaš dom koji će vam osigurati sjajan prvi utisak i doneti pozitivnu energiju i neograničeni niz mogućnosti u vaš dom.

1. Ako živite u kući, očistite nered u dvorištu i na prilaznim putevima kako biste omogućili prolazak energije u vaš dom. Isto to učinite i na ulazu u vaš stan.

2. Prednja vrata obojite u veselu boju. Crvena je boja prosperiteta i obilja, a zelena prirode i novca.

3. Postavite visoku, zdravu biljku s obe strane ulaznih vrata. Biljke ne smeju da blokiraju ulaz.

4. Ispred ulaznih vrata obesite bele svetiljke kako biste u dom privukli zlatne prilike.

5. Ako ste u kući, vodena fontana postavljena s desne strane vrata doneće vam srećnu energiju svaki put kada se vrata otvore.

6. Kip na ulazu – bio to keramički anđeo ili neki drugi detalj poput kamenog Bude – u vaš dom doneće stabilnost i zaštitu.

7. I za kraj, kupite šareni otirač koji će samo povećati ljubav vaših gostiju prema vama.loading...