Potrebna su ti ova tri sastojka:
Priprema:
– Odvojte belanca od žumanaca; belanca stavite u posudu pa u frižider.
– Zagrejte rernu na 170 stepeni.
– Belu čokoladu rastopite u posudi koju ste prethodno stavili u vruću vodu.
– Istucite belanca u sneg.
– Sveži sir dodajte čokoladi i promešajte.
– Takođe dodajte i 3 žumanca i dobro promešajte.
– Potom umešajte naizmenično po 1/3 snega od belanca – sve dok ne pomešate kompletan sneg s testom.
– Obložite kalup za pečenje (15 cm) papirom za pečenje, a ivice kalupa premažite maslacem.
– Stavi testo u kalup.
– Zatim nekoliko puta lupite s kalupom po radnoj površini kako bi nestali mehurići iz testa.
– Stavite kalup u visoki lim pa ga napunite vrućom vodom.
– Testo pecite u tri faze: 15 minuta na 170 stepeni, 15 minuta na 160 stepeni i ostavite još 15 minuta u isključenoj rerni.
– Izvadite kalup iz rerne i ostavite da se ohladi na kuhinjskoj rešetki.
– Pospite šećerom u prahu – i gotovo!