Savršen poklon za svaku priliku: Da li ste čuli za DIJAMANT U BLISTERU?

Najveci dijamant
Beta

Dijamanti su prvi primerci dragog kamenja i prema nekim izvorima potiču tj. prvi put su pronađeni u Indiji. U pitanju su minerali sa najvećim prelamanjem svetlosti i juveliri tu osobinu dijamanta najviše cene kada je provera verodostojnosti dijamanta u pitanju.

Pomenuto prelamanje svetlosti prelepo izgleda na dijamantskom nakitu bilo da je na nečijem telu ili je u poklon pakovanju. Ukoliko planirate poklon,a niste sigurni šta je najadekvatnije preporučujemo sve popularniji dijamant u blisteru.

Šta je u stvari dijamant u blisteru?

Ukratko, reč jeo dijamantu u pompeznom – elegantnom i luksuznom pakovanju. Dakle, razliku i dodatnu vrednost daje poseban način pakovanja dijamanta. Luksuzno pakovanje umnogome doprinosi utisku, pored svakako večnog dijamanta koji sam po sebi nosi poruku koliko je osoba kojoj se poklanja voljena i posebna.

Kutija je napravljena tako da se zahvaljujući specifičnom metodu dijamant učvrsti u pakovanje. Samo pakovanje nije lako lomljivo i lepog je dizajna. U pakovanje se može ubaciti i pločica sa vašom posvetom ili važnim datumom ili imenima što je, složićete se, jako lep gest i personalizuje dodatno ovako već zanimljiv poklon.

Idealan i večni poklon

Blister dijamant je savršen poklon jer pruža više mogućnosti tj. može biti vaš izbor u mnogim prilikama. Dragi kamen tj. dijamant koji ćete pokloniti na ovaj način može ostati u pakovanju i značiti divnu uspomenu, a može se kasnije ubaciti i u određen komad nakita. Tako dijamant u blisteru može postati i deo ogrlice, narukvice, minđuša, dugmadi  za manžetne, pa čak i vereničkog prstena ili burme.

Svakako je ovo jedinstven i sofisticiran poklon. Darivati dragi kamen koji je večan i koji nikad neće izgubiti svoju vrednost (prvenstveno emotivnu, ali i materijalnu) je dovoljan razlog da se ukoliko se dvoumite opredelite za savršeno pakovanje u kome se nalazi zapečaćen dijamant.

Originalan je poklon za mnoga važna okupljanja i prilike na kojima se obeležavaju važni životni događaji – rođenje ili krštenje deteta, proslava punoletstva, veridba, diplomiranje… Ovako luksuzan i jednistven poklon se bira samo kada treba poklanjati bliskim i dragim ljudima.

Blister dijamant je idealan poklon za krštenje ili rođenje deteta jer će roditelji imati trajnu uspomenu na tako važan momenat u životu, a isti će kasnije ostati i detetu kao uspomena i vredan poklon. Dijamant iz blistera se može uklopiti u nakit za decu, a možete rešiti da ga sačuvate u pakovanju do doba kada će dete samo da se opredeli za komad nakita u koji želi staviti dijamant. Tu svakako nema greške jer lako možete nakit učiniti večnim i sofisticirnim sa dijamantom.

Odaberite blister koji vama odgovara

Postoji više opcija i sami možete uticati na to kako će vaš poklon na kraju izgledati. Postoji mogućnost da odaberete veličinu, težinu i oblik dijamanta. Pored toga, uglavnom možete i birati između nekoliko vrsta dizajna same kutije.

I, na kraju, kada svemu dodate personalizovanu posvetu, sa vama važnom porukom ili datumom, napravićete savršen poklon koji će sasvim sigurno naići na oduševljenje onoga kome je namenjen.