SAVRŠENA I U SEDMOJ DECENIJI: Neda Ukraden je izašla pred 10 HILJADA FANOVA u Bugarskoj, a onda je nastao spektakl (VIDEO)

Umetnica čija zvezda ne bledi, nastavlja da oduševljava, gde god stigla. Pedeset godina karijere, koja je zlatnim slovima upisana u muzičku istoriju, jednostavno i nezaustavljivo ide dalje.

Privatni album

Neda Ukraden, u vikendu za nama održala je fenomenalni koncert, pred više od deset hiljada posetitelja u Bugarskoj, i još jednom dokazala kako njena muzika ne poznaje granice.

– Beskrajno sam zahvalna što me bugarski narod toliko voli. Gde god dođem, sever, jug, zapad ili istok Bugarske, mali i veliki grad, uvek sam primljena sa neverovatnom gostoljubivošću i uvažavanjem. Fascinira me ta količina ljubavi prema meni i mojim pesmama, posebno mlađih generacija, prema mojim starijim pjesmama ‘Zora je’, ‘Šumi, šumi javore’ ili ‘Majko, majko’ – kazala je Neda.

NEDA UKRADEN JE KAO VINO: Nedavno je napunila 68 GODINA i fotografijom u BIKINIJU napravila pravu pometnju! (FOTO)

Privatni album

Koliko tamošnji stanovnici cene Nedu i njenu muziku, pokazalo se i ovoga puta, kada je gradonačelnik Svistova, grada na Dunavu, na severu Bugarske, pevačici na pozornici uručio i prigodni poklon.

Sama Neda nije krila zadovoljstvo i sreću, a kakva je atmosfera vladala na gradskom Trgu u Svistovu, najbolje da se uvjerite sami:

Uz ovu neverovatnu ljubav prema publici i koncertima, te stalnim putovanjima, Neda ima vremena i za rad u studiju. Ovoga puta, poručila je, kako uskoro priprema, novi, bombastični projekt, o kojem nam trenutno nije želela otkriti više detalja.

Do tada, u Nedinim najvećim hitovima možete uživati već 13.10. kada će novi koncert održati u slovenskom Kopru.