SAVRŠENO TELO U 45. GODINI: Manekenka otkrila kako je smršala 30 kilograma (FOTO)

Manekenka i fitnes guru Dženifer Nikol Li smršala je čak 30 kilograma.

printscreen/ youtube.com/ Jennifer Nicole Lee

Naime, brojka na vagi atraktivne plavuše posle drugog porođaja pokazivala je preko 90, a kaže da je rešila da promeni nešto kada se umorila od toga da se oseća loše jer je gojazna i nikada nema energije.

– Morala sam da odustanem do želje da skinem kilogram preko noći i raskrstim sa svim izgovorima kao što su “Nemam dovoljno vremena” ili “Skupo je hraniti se zdravo”. Najteže mi je bilo da dam sebi vremena, jer sam htela da odmah vidim rezultate – rekla je svojevremeno Dženifer.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Jennifer Nicole Lee (@jennifernicolelee)

Dženifer zaista izgleda zanosno, posebno ako uzmemo u obzir da ima 45 godina, ali i da je nekada kuburila sa čak 30 kilograma viška.

– Zaklela sam se da ću da naučim sve što je moguće o tome kako ozbiljni sportisti i fitnes modeli jedu i treniraju – dodala je ova instruktorka, a danas vidimo da joj je to i te kako pošlo za rukom.

Ona je, takođe, za sve njene pratioce na Instagram nalogu imala prazničnu poruku:

– Vidite da sam životni trener i sa blizu 20 godina iskustva naučila sam da telo ne laže! Neko može reći da vežba i zdravo se hrani, ali mi znamo da postupci govore više od reči! Stoga sam ovde da vam dam ne samo srećnu prazničnu poruku o zdravlju i sreći, već ljubazan podsetnik da se ophodite sa ljubavlju prema sebi i samopoštovanjem, i da darujete sebi najbolje poklone ikad – poklon koji neprestano daje kondicija, vežbanje, detoksikacije, velnes i živahna, zdrava ishrana! Budi sebi najbolji prijatelj! Veruj u sebe! Nikada ne spuštajte svoje standarde! Sada dok završavamo 2020. godinu i uživamo u sezoni praznika sa prijateljima i porodicom, ne zaboravite da se pripremite za uspeh – napisala je manekenka.

Kada je liniju doterala u red ona je pozirala na čak 40 naslovnica različitih časopisa, a proglašena je i za Misa bikinija u Americi. Pored toga objavila je i nekoliko knjiga o ishrani i vežbanju, a pokrenula je i svoju liniju kupaćih kostima.