Saznajte da li vam je dejt uspeo – Najbolji ljubavni saveti od konobara

Tokom naših prvih ljubavnih sastanaka skoro nikada ne primećujemo druge osobe, ali oni su stalno uz nas iako ih ne vidimo. Samo za vas konbari vas savetuju kako da se ponašate ukoliko želite da vas partner odvede na drugu dejt.

Sada će vam se sve napojnice koje ostavljate konobarima isplatiti, jer oni kao najbolji ljubavni posmatrači otkrivaju kako da zadržite svog partnera. Poslužioci sve čuju i sve vide, i objektivno vas savetuju kako da se ponašate na prvom sastanku.

Ne dovodite sebe ni drugoga u neprijatnu poziciju

Ukoliko žena insistira da podeli račun sa frajerom, jednostavno bi trebalo to da joj dozvolite. Kavaljerstvo je poželjno, ali agresivno navaljivanje da plati račun, može dovesti do neprijatne situacije kako samog partnera, tako i konobara, koji samo želi da naplati.

Ko naručuje, taj želi da dominira

Nemojte naručivati hranu ili piće u ime svoje pratnje, a da se pritom sa njom niste konsultovali. Svi mi volimo da odlučujemo za sebe, a ukoliko naručimo za drugog onda će dejt biti dug i neprijatan.

Pričate bez prestanka

Razgovor bi trebalo da se odvija poput seksa, jer u njemu bi trebalo da učestvuje dvoje. Zato pustite da partner priča isto onoliko koliko i vi želite da govorite.

Žene treba da paze na dužinu haljine

Koliko god je da je vruće napolju devojke ne bi trebalo da oblače kratke haljine i suknje. Na taj način će izbeći poglede kako konobara, tako i drugih gostiju, a njenom partneru neće biti neugodno i neće je smatrati za vulgarnu devojku.

Da, čuje se šta pričate!

Iako ono znaju sve vae priče i pokrete koje pravite, njih ipak nećete primetiti, jer su konobari prezaposleni svojim poslom. Zato slobodno komunicirajte bez šaputanja, koje može izgledati kao da ste nesigurni ili nervozni.

Pazite šta naručujete

Ukoliko naručite čašu crnog vina, tamne mrlje na zubima mogu pokazati vašem partneru da ste neuredni, iako nije tako. Zato ukoliko naručite špagete ili ribu povremeno pođite do toaleta kako biste proverili da li vam je ostalo nešto među zubima.

Ne odustajte odmah

Uvek dajte partneru priliku do kraja dejta, pa čak i ukoliko vam se ne svidi. Veoma je ružno da nakon rekordno popijenog pića odjurite iz restorana ili kafića, a da pri tom ne date pratnji drugu priliku.

Brojanje kalorija je neprivlačno

Ako ne želite da izgledate površno, ne bi trebalo da prebrojavate kalorije u salati ili jelu. Partner će se osećati nelagodno ukoliko po tanjiru premeštate komadiće, a da on lepo i sa apetitom sve pojede.loading...