Saznajte kako muškarci donose ‘sud’ o vama

Muškarcima nije važno samo kako izgledate, već i neke druge stvari... Oni analiziraju vaše društvo, postupke, ponašanje i još mnogo toga.

Uvreženo je mišljenje da muškarci gledaju samo fizički izgled nežnijeg pola, ali da li je zaista tako? Najnovija studija nemačkih psihologa, utvrdila je da muškarci pribegavaju celokupnoj analizi suprotnog pola. Šta je to što prvo ostavlja utisak na njih i na osnovu čega vas procjenjuju, saznajte u tekstu.

Bez obzira kako vi izgledali i ponašali se kada ste u krugu svojih prijatelja, on neće gledati samo vas, već će analizirati celo društvo. Neretko on može da stekne pogrešno mišljenje o vama zbog kruga ljudi u kom se krećete, pa ako se vaše društvo  ponaša van granica  prihvaćenih normi, a vi ne, bolje se malo distancirajte od njih ukoliko ne želite da vas muškarac ‘otpiše’.

On vas procjenjuje na osnovu vašeg smeha. Ne smejte se na silu, jer oni to odmah vide. Iako ne vole djevojke koje se ne smeju nijednoj njihovoj šali,takođe ne vole ni žene koje se smeju na silu. Dakle budite prirodne.

Muškarci vole žene koje same odaberu piće koje će piti. Na taj način oni u svojoj glavi stvaraju ženu koja zna šta želi u životu i ne treba joj neko ko će je usmeravati. Ne smeta im kad žena pije, naravno, sve dok ne pretera. Pijte slobodno, ali bez incidenata.

Muškarci vole zabavne devojke, ne budite uštogljene. Niko ne voli stroge i ozbiljne. Radite zanimljive stvari, zabavljajte se, smejte se.Pravite grimase, niko ne voli da vidi ‘ledeno lice’. To će vam pomoći da osvojite njegovo srce.

Ukoliko ste izašli sa muškarcem sa kojim želite da započnete vezu ili ste u vezi, trebalo bi da zaboravite na mobilni. Jako je bitno da on stekne utisak da vam je mnogo zanimljiviji od vašeg telefona. Uostalom, svakako nije kulturno. Nikako nije privlačna situacija u kojoj sedite preko puta njega i svako malo proveravate poruke, razgovarate na moblni ili se dopisujete s nekim. U tom slučaju ne treba ni da izlazite.