Saznajte: Kakve devojke vole horoskopski znaci

Na osnovu horskopskog znaka možete da otkrijete koje devojke mu se sviđaju. Prema tome otkrijte koji je znak u horoskopu i saznajte kakve devojke mu se sviđaju.

Ovan

Voli ženstvene devojke. Takođe, mu je jako bitno da devojka može da komunicira sa muškim društvom.

Bik

Ovom horoskopskom znaku jako je bitno da devojka ima stila. Vole žene koje su marljive i koje ih nikada neće pokušavati napraviti ljubomornim.

Blizanci

Vole žene koje će se uviek truditi da ih iznova iznenade. Jako im je bitno da žena ima smisao za humor i da je pozitivna.

Rak

Vole žene koje cene porodični život. Najlakše ćete ga zadovoljiti ako pokažete da cenite svoju porodicu. Vole žene koje znaju da raspoložu sa novcem.

Lav

Zanimaju ih žene koje mogu da razumeu njegovu strast za uspehom u životu. Jako mu je bitno da mu žena njegovog života uvek laska i ohrabruje ga.

Devica

Vole žene koje će u svakoj situaciji pokazati razumjevanje za njihov intelekt. Jako im je bitno da je žena strpljiva i da je privržena.

Vaga

Pre svega jako im je bitno da devojka sa kojom se zabavljaju ima fizičku ljepotu, pa tek nakon toga traže druge vrline kod nje. Vole talentovane devojke koje znaju da šarmiraju svakoga sa kim se nađu u društvu.

Škorpija

Kod partnerke cene vernost. Takođe, jako im je bitno da devojka sa kojom su u vezi voli seks. Jako im je stao do novca, pa tako i devojke koje im se sviđaju uglavnom trebaju da imaju dosta novca.

Strijelac

Vole devojke koje na život gledaju sa vedrije strane. Jako mu je bitna sloboda i poverenje.

Jarac

Voli ambiciozne žene koje vole isto tako ambiciozne muškarce. Jako im je bitno kako se njihova devojka ponaša u društvu.

Vodenjak 

Vole starije i iskusnije žene koje imaju razumjevanja za njegova česta sanjarenje i sklonost ka tišini. Ne vole pritisak.

Ribe

Vole osobe koje se bez mnogo muke znaju snaći sa raznim nevoljama u životu. Vole samopouzdane ljude, jer su i sami takvi.loading...