Saznajte koje su vaše boje: Horoskop otkriva koji lak odgovara vašem znaku

Lavovi će zavoditi zlatnim noktima, dok će Bikovi blistati u nežnim nijansama ružičaste. Pročitajte koji lak njabolje pristaje vašem znaku i ličnosti.

Ako verujete zvezdama, isprobajte neke od ovih prekrasnih nijansi lakova za nokte. One će vam pomoći izraziti vašu šarm i ličnost. Saznajte više o odnosu između boju noktiju i horoskopskih znakova i lakše odaberite idealnu nijansu za vas.

Ovan

Ispunjena energijom, žena Ovan želi snažnu nijansu koja će izraziti njenu želju za uspehom. Ljubičasta je odličan, kraljevski odabir za Ovna kada je u pitanju boja noktiju po horoskopskom znaku. Trebali biste isprobati i odvažne crvene nijanse kako bi pokazali svoje samopouzdanje i strast.

Bik

Ako ste rođeni u znaku Bika, verovatno ste vrlo organizovani i volite red i urednost. Unutašnja snaga i ljubaznost su dve vaše važne karakteristike zbog kojih je zelena dobra boja laka za vas. Druge dobre opcije su suptilne nijanse ružičaste, ne previše jarke, već nežnije i elegantnije.

Blizanci

Kad su u pitanju Blizanci, njima ne manjka odlučnosti, a najčešće se najviše boje… dosade. Prava boja laka za po horoskopskom znaku je ili hrabra narandžaasta ili jarko žuta boja koja pokazuje kako je reč o snažnoj ličnosti. Nemojte se bojati ili ustručavati da nosite jake i odvažne boje, ali nemojte opet preterivati pa na sve to još nanesete i lak sa šljokicama.

Rak

Ako u horoskopu Rak, srebrna je u prava nijansa za vas jer vam omogućava da diskretno zablistate uz svetlost svoje planete Meseca. Pokažite svoju romantičnu stranu svim nijansama srebrne ili plave boje i nećete požaliti.

Lav

Kreativna, a ponekad čak i pomalo zapovednički nastrojena, Lavica ima puno snage i energije koju su spremni širiti svuda oko sebe. Najbolja boja laka za nokte za ovaj horoskopski znak je ili bronzana ili još odvažnija intenzivno zlatna boja. Nemojte preterivati sa šljokicama, više se koncentrišite na samu intenzivnu boju.

Devica

Devicana se ponekad može dogoditi da ljudi iskorišćavaju njihovu dobrotu. Čak i ako smatrate da dobro procenjujete ljude uvek dva puta razmislite pre nego im poklonite svoje srce. Pokažite i dobijte malo više poverenja sa intenzivnom i odvažnom crvenom bojom laka. Ili se odlučite za suptilniju nijansu tamno mornarsko plave ili čokoladno smeđe.

Vaga

Romantične i opuštene, žene Vage vole suptilnost i da se stvari odvijaju prirodno, same po sebi. Vaš glavni izbor boja noktiju po horoskopskom znaku su “nude” ili bež nijanse, no to ne znači da se morate odreći odvažnijih opcija. Kada ste osećate energičnije odaberite jarke nijanse plave boje koja će ostaviti dojam, a opet pokazati vašu ležernost.

Škorpija

Energične do te mere da ponekad deluju agresivno, Škorpije imaju dva načina odabira prave boje noktiju po horoskopskom znaku. Vruća, intenzivna ružičasta (pink) boja je ti kada žele pokazati svoju ženstvenu stranu, a za elegantniju opciju mogu se odlučiti za duboke i bogate smeđe nijanse. Nećete pogrešiti ni sa jednom od ove dve boje jer obj odgovaraju vašoj ličnosti.

Strelac

Žene rođene u znaku Strelca uglavnom imaju pozitivnu narav upotpunjenu iskrenošću i praktičnim pogledom na svet. Birajte svetlije nijanse ljubičaste za svakodnevnije trenutke. A kad želite biti odvažniji odaberite crni lak za nokte koji će dati do znanja da je reč o snažnoj ličnosti.

Jarac

Neutralne boje (boja peska) uvijek su dobar izbor za ženu Jarca, a isto tako i tako je plava. Prirodna i smirena sivo-bež boja (taupe) pomoći će vam obuzdati vaš borbeni duh kada osetite da se on izmiče kontroli. A ako želite pokazati svoju romantičniju stranu nežne plave nijanse odličan su izbor.

Vodolija

Snaga nije problem za ženu rođenu u horoskopskom znaku Vodolije, pa su svetle nijanse uvek dobar odabir po pitanju boje laka za nokte. Vi čak bez problema možete nositi i neonske boje, ali ako mislite da je to preterano isprobajte tirkiznu boju.

Ribe

Emocionalna dubina i saosećanje neke su od najvažnijih osobina Riba, pa su nežne nijanse ružičaste i ljubičaste savršen izbor što se tiče noktiju. Takođe možete bez problema nositi i različite nijanse sive boje koje odlično odgovaraju vašem horoskopskom znaku.loading...