Saznajte koji horoskopski znak ima najelengantniji hod?

Zvezde vam pokazuku kako da prepoznate koji je horoskopski znak neka lepa i nepoznata osoba u vašem okruženju.

OVAN

Ovnovi su rođeni borci, često imaju dominantan stav u društvu, a njihova odlučnost je vidljiva i u hodu. Pomalo arogantnog stava sa uzdignutom glavom, Ovnovi su često oni koji ne primećuju šta se događa oko njih dok hodaju, jer su zaneseni svojim mislima. Zbog toga se lako sudaraju sa drugima ili zaleću u zidove, ali ni tada “nisu oni krivi”.

BIK

Po svojoj prirodi veliki praktičari, pripadnici ovog znaka uvek odaberu najlepši i najbolji put. Oni vole da hodaju, iako se to ne da lako zaključiti iz njihovog otegnutog i pomalo usporenog koraka. Ipak, njihov hod nije nimalo nesiguran već snažan i odmeren.

BLIZANCI

Najsvestraniji u celom Zodijaku, a kako su spretni i brzi takav je njihov hod. Uvek su užurbani, deluju nervozno, a u trenutku menjaju smer i pravac. Ne umeju da hodaju pravo. Njima je najvažnija stvar da dođu do cilja, a ne kako će doći do tamo.
RAK

Rak hoda otmeno, sa puno stila, kao da su sišli sa kraljevskog dvora. Tim promišljenim kretanjem kriju unutrašnju nervozu.

LAV

Ulažu dosta energije da deluju samopouzdano i atraktivno, a hodaju tako kao da žele da ostave trag za sobom. Ako pomisle da ih neko gleda, usporiće korak i pomalo će se šepuriti. Ono što je zanimljivo je da su Lavovi jedni od najsporijih hodača u horoskopu, a iako su sposobni da trče najbrže.

DEVICA

Staloženost je fasada pripadnika ovog znaka, a kako je svaka prava Devica često hoda. Pritom izgledaju kao da odmeravaju korake i kreću se bez cilja, mada to nije tako. Žuriće se jedino i isključivo ako kasne.
VAGA

Vaga hoda kao na modnoj pisti. Vole da se za njima okreću, ako zbog ničeg drugog onda radi hoda. Lako ih je prepoznati jer i muški i ženski pripadnici ovog znaka deluju kao da ne žure, posmatraju sve ljude oko sebe i zastaju kraj svakog izloga.

ŠKORPIJA

Uvek hodaju podignute glave ulicom, ali ne obraćaju previše pažnje na sve oko njih. Nije da oni to ne doživljavaju, nego ne žele da pridaju pažnju nekome ko to ne zaslužuje. Imaju dug korak i za njih se sa sigurnošću može reći da su prvaci u brzom hodanju.

STRELAC

Ako su u dobroj fazi tada će poskakivati od sreće na ulici, ali ukoliko ih savladaju teške misli oni neće da uspore, samo će pognuti glavu i biće u svom svetu. Najčešće žure jer uvek imaju isplanirano još deset stvari koje moraju da obave.
JARAC

Jarac ne prestaje da gleda oko sebe Iako pripadnici ovog znaka na prvi pogled deluju usporeno, ako posmatrate njihov hod – iznenadićete se. Oni hodaju jer moraju da bi stigli od tačke A do tačke B, a retko šetaju da bi se opustili. Njihovi koraci precizni, a najviše pažnje posvećuju primećivanju svih ljudi koji se nalaze oko njih.

VODOLIJA

Imaju vrlo brze reflekse, ali su i nespretni. Tako će oni prvi pasti preko stepenica, ali i posrnuti na sasvim ravnom tlu. Stalno hodaju, ali uvek različitom brzinom, a koraci su najčešće kratki.

RIBE

Maštoviti pripadnici ovog znaka obožavaju da hodaju, to je njihov najbolji način opuštanja. Ipak, nešto ih u njihovom koraku izdvaja od drugih, a ako pažljivo posmatrate, primetićete da su njihova stopala uvjek vrlo blizu. Ti sitni koraci stvaraju utisak hoda sirene, kao da su im noge međusobno povezane.