Saznajte koji je horoskopski znak odmah nakon intimnog odnosa

Prepoznajte horoskopsi znak sa kojim ste upravo imali neverovatan seks. Njegovo ponašanje nakon intimnog odnosa da je jasne znake kakav je u privatnom životu.

Ovan

Znak koji je prepun seksualne energije, tako da partner treba biti izdržljiv i sklon eksperimentima, a nakon seksa prvo što im pada na pamet je – da to ponove još jednom.

Bik

Rogonja zna znanje u seksu i nije ga stid da ga pokaže, tako da im trebaju iskusni ljubavnici. Kako su hedonisti u svemu, nakon seksa najdraži im je dobar obrok … pa onda opet seks.

Blizanci

Oni su vešti ljubavnici otvorenog uma, tako da im nije strano da završe u krevetu s potpunim neznancem. Ovaj znak je potpuno opušten pa i nakon seksa mi nije problem da uključe TV i da gledaju, kao da se ništa nije dogodilo.

Rak

Veoma je senzualan u krevetu, voli dugu predigru i seks pun dodira. Kod njih seks dolazi nešto kasnije u vezi, pa ih odmah zanima stav partnera o braku, budući da već rade planove.

Lav

Energičan ljubavnik, retko voli nežan seks, a uvek su spremni za akciju ispod pokrivača. Međutim, veliki je egocentrik i odmah nakon seksa pitaju partnera kako im se dopala igra u krevetu.

Devica

Poznati perfekcionisti u seksu, kao i u ostalim segmentima života, tako da im je važna duga, uzbudljiva predigra i maženje nakon njega. Nakon seksa odmah će se ubaciti u kadu na tuširanje.

Vaga

Smatra se za majstora zavođenja i seksa, prepunog fantazija i eksperimenata koje partneru polako izlažu tokom veze. Jako vole predigru, a na kraju priče ispadaju egomanijaci – meni je bilo super, a tebi? To je karakteristično pitanje jedne Vage.

Škorpija

Lud za seksom, najviše od svih znakova horoskopa, a kod njih je to uvek povezano s nekim ludorijama. U njihovom krevetu rutini nema mesta, pa ne čudi da je često pitanje na kraju seksa – hoćeš li da te sad odvežem?

Strelac

Voli seks, ne može bez njega i predstavlja mu sjajnu zabavu, tako da ne čudi da su među najpromiskuitetnijim znakovima horoskopa. Kad se nađe u krevetu s neznancem, na kraju će samo reći da će on nazvati prvi.

Jarac

Iznenađuje mnoge u krevetu jer nestaje ona kontrolisana osoba i nastupa strastveni ljubavnik. No, nakon seksa razgovor nije prva stvar koja im pada na pamet, nego spavanje.

Vodolija

Osobe u ovom znaku imaju pomalo različit pristup seksu od ostalih, jer mu je to poligon za eksperimente svih mogućih vrsta, tako da nakon dobrog seksa može predložiti ponavljanje istog, ali ovoga puta u krevetu.

Ribe

Stidljive sve dok ne skinu odeću, tad su domišljati i odlični seksualni partneri koji očekuju jednaku posvećenost partnera. Afere im nisu strane, tako da se nemojte čuditi ako vas nakon seksa upitaju kako se zovete.