Saznajte šta su sve finalisti ‘X Faktora’ spremni da urade zbog ljubavi

U susret tematskoj ljubavnoj večeri finalisti najvećeg regionalnog muzičkog takmičenja podelili su sa nama najveće ludosti koje su radili zbog ljubavi.

 

Mlađi deo ekipe je ekstremniji, pa smo tako od Magdalene i Laze iz grupe ”9Contol” čuli da su neretko skakali kroz prozor kada ih roditelji nisu puštali da izlaze kako bi se videli sa sa svojim voljenim osobama. David Temelkov je čak, kako kaže, ”visio” sa sedmog sprata. Naime, on je preko terase došao na prozor sobe devojke u koju je bio zaljubljen samo kako bi je poljubio.

Da su takmičari pravi romantici, uverio nas je i Amel Ćurić.

– Najluđe što sam uradio je kada sam u 4 ujutro ustao iz kreveta i išao 7,8 kilometara da bih kupio devojci jabuku koja joj se jela u tom trenutku – kaže Amel.

Nina Simić je napisala pesmu koju je posvetila dečku, dok je Milan Bukilić zbog svoje voljene Rejčel probudio ceo komšiluk. On joj je za godišnjicu veze oko ponoći priredio vatromet od koga je, kako kaže, ‘’nebo gorelo’’.

 

Veseli Faris Pinjo iz 9Control benda koji važi za najvećeg zabavljača u ekipi, iznenadio nas je svojom romantičnom stranom.

– Zaljubljen sam dugo, rekao bih srećno, iako nisam trenutno sa tom devojkom. Zanimljivo je kako sam osvojio tu devojku. Davao sam joj stalno kodove koje je ona rešavala. Svaka reč je nešto značila, a kada se sve spoje, dobila je priču u kojoj sam joj  izjavio ljubav – kaže Faris.

Za kraj nas je mladi Ilija Mihailović nasmejao svojom pričom.

– Želeo sam da kupim devojci nešto originalno, pa sam odabrao patku. Zaboravio sam da ona ima mačku, tako da je odbila patku, pa sam na kraju ja živeo sa njom – priča Ilija.

Iva Ćurić priznaje da je ona bila ta zbog koje su radili ludosti.

– Ja nikad nisam radila lude stvari, nego su dečaci uvek mene iznenađivali. U osnovnoj školi se jedan dečko toliko zaljubio da je zbog mene počeo da vežba, trči… Za Dan zaljubljenih sam ušla u učionicu i odjednom su svi počeli da skandiraju, a onda se on pojavio sa ružom u ruci – otkriva Iva.

Finalisti će svoju romantičnu stranu predstaviti publici i žiriju u nedelju i ponedeljak od 21 sat na Prvoj kada će tema emisije biti “Sva lica ljubavi”.loading...