Scordisci u pabu: Prilika za uživanje uz irski pank i rok

Scordisci
Promo

Domaći bend koji svira irski pank i rok, Scordisci, nastupaju u nedelju 24.aprila od 21 č. u T-PUBu. Svojom energičnom pojavom, kombinacijom pank zvuka i irskog melosa, kao i autorskim radom u "Irish punk" žanru, ovaj bend za kratko vreme pobrao brojne simpatije, kako beogradske, tako i publike u mnogim gradovima širom Srbije u kojima je nastupao, ali i u Bosni i Hercegovini i Bugarskoj gde su svirali pred 500 ljudi za St.Patrick's day.

 

U T-PUB-u, već godinama unazad čuvenom po brojnim “zelenim” svirkama, irskim večerima, jedinstvenoj dekoraciji i srdačnom osoblju, dočekaće vas jedinstven događaj i atmosfera u Beogradu.

Scordisci će dočarati atmosferu “Smaragdnog ostrva” kroz vrlo raznolik program, bogat najpoznatijim i manje poznatim obradama bendova The Pogues, Flogging Molly, Dropkick Murphys i mnogih drugih, tradicionalnim irskim pesmama, instrumentalnim numerama i autorskim delima.

T-Pub se nalazi pored pete beogradske gimnazije I ima odličnu ponudu 7 vrsta točenih piva, jedan od njih je irski Guinness, a od skora je bogatiji sa svetlim i tamnim Budweiserom, te stoga nudimo odličan spoj muzike i uživanja. Naša specijalna ponuda su više vrsta ajriš koktela.