Sećate je se kao UPLAKANE DEVOJČICE NA OČEVOJ SAHRANI, ali evo kako sada izgleda ĆERKA MAJKLA DŽEKSONA (FOTO)

Paris Džekson
Printscreen

Pojavljivanjem u novom spotu grupe The xx Paris je oduševila sve!

 

Jedan od najvećih britanskih indie pop bendova The xx objavio je novi video za pesmu „I Dare You“. Pesma je deo njihovog albuma „I See You“, a u spotu se, pored članova benda pojavljuju i ćerka pokojnog kralja popa Paris Džakson, kao i Mili Bobi Braun, mlada zvezda popularne serije „Stranger Things“.

Video za pesmu „I Dare You“ je, kao i ranije spotove, režirao Alasdair McLellan u saradnji sa prvim čovekom kreativnog sektora modne kuće Calvin Klein, Raf Simmonsom. On je izjavio da je veliki poštovalaca rada benda i da je uvek video konekciju između njihove muzike i onoga čime se on bavi.

Spot je sniman u Los Angelesu u retro kinematografskom maniru čija estetika i kolor korekcija podsećaju na filmove i serije iz perioda kasnih osamdesetih i ranih devedesetih godina dvadesetog veka.

Članovi benda The xx su povodom objavljivanja spota izjavili da je bilio sjajno sarađivati sa Paris i Milly, kao i sa ostalima koji se u spotu pojavljuju, kao i da ovaj spot predstavlja ljubavno pismo Los Anđelesu u kom su veći deo albuma i napisali i snimili.