SEĆATE SE MALE DARIJE IZ “PINKOVIH ZVEZDICA”? Sada ima 11 godina i veliki IZAZOV pred sobom (VIDEO)

Pinkova zvezdica Darija Vračević, koju je publika upoznala u drugoj sezoni tog takmičenja tokom 2015. i 2016. godine, a potom je uživala i u njenom raskošnom talentu tokom poslednje sezone "Pinkove zvezdice - All Stars", predstavljaće ove godine našu zemlju na prestižnom takmičenju "Dečja pesma Evrovizije".

Promo

Takmičenje će se održati 24. septembra u Poljskoj, u gradu Gljivice, a Darija ne skriva oduševljenje što će upravo ona biti naš predstavnik sa svojom pesmom “Podigni glas”.

– Jako sam srećna i uzbuđena. Kada su nam javili da sam ja odabrana da predstavljam Srbiju na dečijoj pesmi Evrovizije, počela sam da plačem od sreće. Pevala sam uživo pred komisijom sastavljenom od najeminentnijih stručnjaka u muzici, a ovo je bio jedan dug put – od trenutka kad smo odlučili da pravimo pesmu za Evroviziju do donošenja odluke ko će biti predstavnik. Dala sam sve od sebe i uspeli smo. To je bio moj san već dve godine, kad sam prvi put konkurisala i ušla u top 3, i drago mi je da sam sada uspela, što je baš sada došao taj trenutak jer sam mnogo sazrela i pevački napredovala u međuvremenu. Prošle godine nisam želela da konkurišem zbog takmičenja “Pinkove zvezdice – All Stars” jer sam želela tome da se posvetim i da sebe tu predstavim što bolje i kvalitetnije. U saradnji sa Leontinom Vukomanović i Aleksandrom Milutinović, dva fantastična tekstopisca i kompozitora, napravili smo pesmu baš po mojoj želji i baš za mene. Jedva čekam da svi čujete pesmu, a za mene sada kreće jedno divno i uzbudljivo putovanje. Veliko iskustvo je predamnom i mnogo sam srećna zbog toga – kaže Darija.

Vest da je Darija naš predstavnik na dečijoj “Evroviziji” obradovala je sve.