Sećate se Olge, POSLEDNJE POBEDNICE 3K DURA? Evo šta sada radi i kako izgleda (FOTO+VIDEO)

Olga
Promo

Olga nije novo muzičko ime. To je dama koja je svojom nenametljivošću godinama oslonac brojnih velikih muzičkih projekata. Još u dobi od 4 godine znalo se da će postati zvezda, jer je već u tom uzrastu postala članica najčuvenijeg dečijeg hora “Kolibri”.

 

“Do krvi” je prvi Olgin samostalni projekt u kojem je učestvovala brojna ekipa istinskih muzičkih zvezda. Autor pesme je Kiki Lesendrić, a tekstopisac Ivan Kovačević.

U pesmi i spotu gitaru svira čuveni Vladan Vučković – Paja (gitarista Zdravka Čolića i benda “Piloti”), a u spotu  svoje igračko umeće predstavlja i Milan Rus, istaknuti baletan Narodnog pozorišta u Beogradu. U spotu se pojavljuju i drugi Olgini prijatelji, muzičari Pilota i njeni dugogodišnji saradnici.

“Do krvi” je pesma koju ćete zavoleti na prvo slušanje, nakratko će Vas odvesti u temperamentni svet tanga i predstaviti Vam Olgu u svoj raskoši njenog muzičkog talenta. 

Po profesiji diplomirani violinista, karijeru je gradila spajajući svoje dve muzičke ljubavi – violinu i pevanje. Njene muzičke kvalitete već godinama prepoznaju najpoznatiji izvođači Balkana i poklanjaju joj svoje poverenje.

Olgina muzička biografija sadrži mnogo važnih saradnji, nastupa, velikih projekata. Bila je deo tima Željka Joksimovića na Eurosongu u Azerbejdžanu, sa pesmom “Nije ljubav stvar”. Također je dio velikog muzičkog projekta Balkan Bazar.

Olga je i stalni član benda “Kiki Lesendrić i Piloti”. Uz pomenute izvođače Olga je sarađivala i sa Zdravkom Čolićem i Sergejom Ćetkovićem, a bila je i stalni član ekipe Tonija Cetinskog na čuvenoj “Furia” turneji.

Olga je pobednica poslednjeg serijala “3K dur”, prvog muzičkog takmičenja pevača u kojem su “otkrivene” brojne velike muzičke zvezde današnjem scene.loading...